Epic Games Store üzerine geçmesiyle beraber yorum yağmuru başladı

Epic Games ile birlikte Pysonix, geçmiş olduğumuz günlerde Rocket League isimli oyunun sahibi stüdyonun Epic Games şirketinin bünyesine dahil edilmiş olduğu açıklamasını yaptı.

Epic Games Store üzerine geçmesiyle beraber yorum yağmuru başladı


Epic Games ile birlikte Pysonix, geçmiş olduğumuz günlerde Rocket League isimli oyunun sahibi stüdyonun Epic Games şirketinin bünyesine dahil edilmiş olduğu açıklamasını yaptı. Daha önce meydana gelen olaylardan da tahmin edilebilecek olduğu üzere bu işlem pek çok kişinin hiç bir şekilde hoşuna gitmiş değil. Özellikle de oyunun Steam üzerinden kaldırılacak olması da pek çok olumsuz yorum almış oldu.

Bu özel açıklamanın sonrasında ise oyunun Steam üzerinde yer alan son yorumlarına bakılmış olduğu zaman oyunun ortalama  durumdaki skorunun tam aksine bir sonuç ortaya çıkmakta. Rocket League isimli yapım, ortalama bir şekilde '‘fazlası ile olumlu’' şeklinde oynanmış bir durumdayken yaklaşık olarak son 3.000 tane negatif yorumun 1 Mayıs tarihinden sonra atılmış olduğunu da görmüş olacaksınız. Pysoni şirketinin Epic Games şirketi tarafından satın alınmış olduğunun açıkladığı tarihin ise 1 Mayıs olduğunu anımsatmakta yarar var.

Steam üstünden oyuna gelmiş olan yorumların büyük bir kısmı, oyunun bu tarih itibariyle oynanılamayacak bir duruma gelecek olduğundan söz etmekte. Yorumların bazılarında ise bu hareketin Psyonix  şirketi için çok iyi bir gelişim olduğunu ifade edenler olsa bile, oyuna Steam üstünden başlamış pek çok oyuncunun bu hareketten  çok kötü bir şekilde etkilenecek oldukları da belirtildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.