Essential Phone 2'nin geri dönüşü bomba gibi olacak

Android işletim sisteminin kurucularından olduğu açıklanan Andy Rubin’in kurucu ortağı bulunduğu Essential Products tarafından geliştirilmiş olan Essential Phone isimli cihaz, 2017 senes içerisinde  piyasaya çıktığı zaman çok fazla bir heyecan yaratmayı başarmıştı.

Essential Phone 2'nin geri dönüşü bomba gibi olacak


Android işletim sisteminin kurucularından olduğu açıklanan Andy Rubin’in kurucu ortağı bulunduğu Essential Products tarafından geliştirilmiş olan Essential Phone isimli cihaz, 2017 senes içerisinde  piyasaya çıktığı zaman çok fazla bir heyecan yaratmayı başarmıştı. Ön kamerasını çok küçük bir çentiğe sığdırıp ekran ve gövde oranını  çok ciddi bir biçimde arttırmış olan Essential Phone modeli, iPhone X modelinden yaklaşık olarak  1 ay önce tanıtılarak dünyanın ilk çentiğe sahip akıllı telefonlarından bir tanesi olmuştu.

Essential Products şirketi, ilk çıkartmış olduğu akıllı telefonunun üstünden yaklaşık olarak 1.5 sene geçmiş olmasına karşın halen ikinci modelle ilgili olarak bir duyuru gerçekleştirmedi. Fakat yeni ortaya çıkmış olan özel görseller ise, firmanın Essential Phone 2 modeli üstünde çalışmakta olduğunu göstermekte. Üstelik birde Essential Phone 2 modeli, ekran ve gövde oranını çok ciddi bir biçimde iyileştirip piyasaya çok daha iddialı bir çıkış yapmayı hedeflemekte.

Haber görselinde yer alan fotoğraftan görmüş bulunduğunuz gibi Essential Phone 2 modeli, Infinity-O benzeyen bir delikli ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. yarı saydam bir yapısı bulunan bu delik ön kamerayla birlikte ışık sensörünü içinde barındırıyor olacak. Bu bahsi geçen delik, Galaxy S10 modelleri gibi ekranın köşe kısmında değil, orta kısmında yer alıyor olacak. Böylelikle bildirimlerle birlikte şarjla birlikte saat göstergeleri ekranın köşe kısmında simetrik bir biçimde konumlandırılmaya devam etmekte.

Essential Phone 2 modelinde yer alan bir başka gelişme de ekrana gömülü bir durumdaki parmak izinin tarayıcısı olacak. Günümüzde çıkmış olan amiral gemisi modelleriyle çok ciddi bir rekabete girmeye başlayacak olan cihaz, hem tasarım yönünden, hem  ise güvenlik açısından 2019 model çıkacak amiral gemilerinin daha gerisinde kalmamış bir durumda olacak. Aslında yine bu cihazla alakalı somut bilgiler yer almadığını da hatırlatmakta bir fayda var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.