Galaxy A10 modeli resmen tanıtıldı

Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan Samsung şirketi, 2019 model Galaxy A isimli serinin en bütçe dostu modeli olarak lanse edilen Galaxy A10 modelini resmi bir şekilde duyurdu.

Galaxy A10 modeli resmen tanıtıldı


Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan Samsung şirketi, 2019 model Galaxy A isimli serinin en bütçe dostu modeli olarak lanse edilen Galaxy A10 modelini resmi bir şekilde duyurdu. Infinity-V isimli ekran tasarımıyla rakiplerinin fazlasıyla üstünde bir ekran ve gövde oranı sunmayı başaran Galaxy A10 modeli, seviyesine bakıldığında yeterli denilebilecek bir donanım özelliklerini sunmakta.

HD+ bir çözünürlük sunan 6.2 inç büyüklüğündeki ekranı üzerinde çok iyi bir kullanıcı deneyimi sunmakta olan cihaz, 2 GB'lık bir RAM ve 32 GB'lık bir dahili depolama alanı sunmakta. Üstelik birde Galaxy A10 modeli, 512 GB’lık bir büyüklüğe kadar Micro SD kart desteği veriyor. Arka ile birlikte ön kısımda birer kamerası yer alan cihazda herhangi bir  şekilde parmak izi tarayıcısı ise yer almamakta.

Cihazın işemci kısmında Exynos 7884 yer alırken buna 2 GB'lık bir RAM ve 32 GB'lık bir depolama alanına sahip 6.2 inç  büyüklüğüne sahip HD+ ekranı bulunan 13 MP'lik, f/1.9 diyaframına sahip arka kamera ile beraber 5 MP'lik bir ön kamera
bulunmakta. Android 9.0 Pie  isimli işletim sistemi ile kutudan çıkıyor. 4G VoLTE destekleyen bu cihazda Bluetooth 4.2 ile birlikte  WiFi a/b/g/n yer almakta (2.4GHz) 3,400 mAh gücündeki bataryasından destek alıyor.

Mavi ile birlikte siyah ve de  kırmızı renk seçenekleriyle tüketicilerle buluşacağı açıklanan Galaxy A10 modelinin nasıl fiyatlandırılacak oluğu da şu anda bilinmezliği bulunuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.