Galaxy F modelinin daha pahalı olabileceği açıklandı

Katlanabilir özelliğe sahip Galaxy F serisinin fiyatını çok fazla merak etmekteyseniz, Korenin medyası bu merakınızı giderebilecek bir açıklama gerçekleştirdi

Galaxy F modelinin daha pahalı olabileceği açıklandı


Katlanabilir özelliğe sahip Galaxy F serisinin fiyatını çok fazla merak etmekteyseniz, Korenin medyası bu merakınızı giderebilecek bir açıklama gerçekleştirdi. Galaxy F modeli ve Galaxy S10 modelinin 20 Şubat tarihi içerisinde duyurulması beklenmekte.

Kıdemli bir tane Samsung şirketi yetkilisinin yapmış olduğu açıklamaya bakılır ise, yeni çıkacağı açıklanan katlanabilir özelliğe sahip telefon premium telefonların yaklaşık olarak 2 katı fiyata satılmış olacak. Bu  gelecek yeni katlanabilir özelliğe sahip telefon, fiyatının hakkını verebilecek bir takım benzersiz özelliklere sahip olarak karşımıza çıkacak. Bu  bahsi geçen özelliklerin arasında  ise 3 tane uygulamayı aynı esnada çalıştırma ve de ihtiyaç olduğunda tablet benzerinde büyük boyutlu kullanabilme yer alacak.

Galaxy S10 modeliyle alakalı bir açıklama yapmış olan Samsung şirketinin yetkilisi; ''Galaxy S10 modelinde ekranda yalnızca kamerayla alakalı bir delik bulunacak ve ekranın geri kalmış olanı istediğiniz gibi kullanmanız amacıyla size bırakılmış olacak. 2 tane ön kamerası bulunan S10+ modeliyle ilgili de ekranın sağ üst köşesi içerisinde eliptik bir delik yer alacak'' ifadelerini kullandı.

Tüm bu açıklamalara ilave bir şekilde Kore medyasının S10 modeliyle alakalı yapmış olduğu farklı bir  açıklama da ''S10 modelinin öteki telefonlara karşı çok büyük bir avantajı daha bulunuyor: Ekran içinde parmak izi tarayıcı'' ifadeleri oldu.

1. nesilden ultrasonik parmak izi okuyucuların yavaş ve de çok hantal bir şekilde çalışmasından ötürü Samsung şirketi, 2. nesilden bir ultrasonik ekran içinde parmak izi tarayıcısı kullanıyor olacak. Bu ekran içersinde yer alan parmak izi tarayıcısı, piyasada bulunan en hızlı parmak izinin tarayıcısı olarak karşımıza çıkacak. Şu anda hiçbir tane telefon üreticisi de bu tarayıcıyı hiç bir şekilde kullanmamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.