Galaxy M10 modelini sızdırdılar

M serisinde yer alan en uygun fiyata sahip Galaxy M10 modelinin özellikleri Wi-Fi Alliance üstünde gün yüzüne çıkartılmış oldu. 

Galaxy M10 modelini sızdırdılar


M serisinde yer alan en uygun fiyata sahip Galaxy M10 modelinin özellikleri Wi-Fi Alliance üstünde gün yüzüne çıkartılmış oldu. 

Yapılmış olan sızıntıyla beraber Samsung şirketinin bir zamandır üstünde çalışmakta olduğu ve bütçe dostu olacağı ifade edilen Galaxy M10 isimli modelinin özellikleri sertifika üstünde açık bir şekilde ortaya çıktı.
Paylaşılmış olan rapora bakılırsa, bahsi geçen telefonun 5.6 inç boyutuna sahip LCD bir ekranın üstüne kurulacak olduğu görülmekte. Bu hariç olarakta ise 8 çekirdekli Exynos 7870 işlemciden gücünü almakta olan Samsung şirketinin yeni telefonu üzerinde ayrıca bizleri 3 GB’lık olduğu açıklanan bir RAM kapasitesinin karşılayacak olduğu belirtiliyor.

Yapılmış olan sızıntıda bulunan bilgilere şu şekilde bir göz attığımızda da, 3 GB’lık olarak geleceği açıklanan RAM‘a 32 GB‘lık bir depolama alanının eşlik etmekte olduğunu görmekteyiz. Yeni modelile birlikte J serisine alternatif sunmayı planlamakta olan teknolojinin devi, her türden müşteriye hitap edebilmeyi de planlamakta.

Kamera hususunda, 13 Megapiksel özelliğe sahip bir arka kamerasının bulunacağı da vurgulanmakta olan M10 modelinin ön kısmındaysa 5 Megapiksellik bir  tane kamera yer almakta.

En son ise 3000 mAh boyutuna sahip bir bataryadan gücünü almakta olan uygun fiyata sahip M10 modelinin, Aralık ayının son günlerinde veyahut Ocak ayının ilk günlerinde resmi bir şekilde satışa çıkartılacağı ön görülmekte. Bahsi geçen bu telefonun tam olarak nasıl bir fiyat etiketine sahip olarak geleceği konusundaysa, halen bir raporun paylaşılmamış olduğunu belirtelim.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.