Galaxy Note 10 modeliyle alakalı yeni bir açıklama

Akıllı telefon modellerimizin hoparlörleri yüksek bir şekilde sesli ortamlar içinde yetersiz kalabilmekte.

Galaxy Note 10 modeliyle alakalı yeni bir açıklama


Akıllı telefon modellerimizin hoparlörleri yüksek bir şekilde sesli ortamlar içinde yetersiz kalabilmekte. Bir  tane telefon görüşmesinin yapılmasının tamamen olanaksız olduğu bu ortamlar içerisinde ekran içinde ses teknolojisi bulunan akıllı telefonlar ise çok büyük  bir fark yaratmakta.

Kullanıcıların da fazlasıyla sevmiş olduğu Galaxy Note isimli serinin 10. neslini tanıtma konusunda hazırlıklar yapan Samsung şirketi, söz konusu  bu akıllı telefon üzerinde hoparlör teknolojisinin çok daha gelişmiş durumu olan ekran içinde ses teknolojisini barındıracak olduğunu ifade ediyordu.

Ekran içinde yer alan ses teknolojisini kendi uzmanları ile özel bir şekilde geliştirmiş olan Güney Kore asıllı teknolojinin devlerinden olan firmanın bu teknolojiye karşı güveni de fazlasıyla büyük. Ancak bugün ortaya çıkmış olan görüntülerden bazılarına bakılır ise Galaxy Note10 modelindeki akıllı telefonunun ekranının üst bölümü içerisinde bir ahize modülü yer alıyor.

Galaxy Note10 modelinin üst bölümü içerisinde ahize boşluğunun olmasından dolayı Samsung şirketinin ekran içinde ses ismine sahip teknolojisini bu akıllı telefon modeline yetiştirememiş olduğu ve Galaxy S11 modelindeki akıllı telefonu üzerinde kullanacak olduğu söylentileri de ortaya çıkmaya başladı.

Huawei şirketi, Acoustic Display ismini vermiş olduğu söz konusu bu teknolojisini P30 Pro modelindeki akıllı telefonu üzerinde kullanmaktayken LG şirket ide Crystal Sound ismini vermiş olduğu sistemi LG G8 modeli üzerinde de kullanmıştı. Öte tarafta ise Sony şirketi, aynı durumdaki teknolojiye Acoustic Surface adını vererek akıllı televizyonları üzerinde kullanmaya başlamıştı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.