Galaxy S10 modelinde kırmızı renk olmayacak

Samsung şirketinin aylardan beri gündemde bulunan gerçek bir sınırsız Infinity-O ekranı bulunan akıllı telefonlarından Galaxy S10 modeli, 20 Şubat Çarşamba gününde San Francisco içerisinde yapılacak bir etkinlikle tanıtılmış olacak.

Galaxy S10 modelinde kırmızı renk olmayacak


Samsung şirketinin aylardan beri gündemde bulunan gerçek bir sınırsız Infinity-O ekranı bulunan akıllı telefonlarından Galaxy S10 modeli, 20 Şubat Çarşamba gününde San Francisco içerisinde yapılacak bir etkinlikle tanıtılmış olacak. Hali hazır bir şekilde inovatif akıllı telefonun renkleriyle ilgili seçenekleri açıklamış durumdaki Samsung şirketi, bu sözü ile alakalı geri adım atma kararı aldı.

Samsung şirketi, Ekim 2018 tarihi içerisinde yeni amiral gemisinden Galaxy S10 modelinin  hangi renklere sahip bulunacağını açıklamış idi. Siyah ile birlikte Beyaz, Mavi, Kırmızı ve de Yeşil renkteki seçeneklerine sahip olarak gelecek Galaxy S10 modeli, her kesim içerisinde zevkin beğenisine sunuluyor olacaktı fakat Samsung şirketi, kırmızı  olan renk seçeneğini Galaxy S10 cihazları içerisinde sunmayacak olduğunu açıkladı.

Samsung şirketinin yeni amiral gemisi modellerinin bataryaları; Galaxy S10 Lite modeli 3.100 mAh gücüne sahip, S10 modelinin 3.500 mAh gücüne sahip ve S10 Plus modelinin 4.000 mAh gücüne sahip bir durumda olacakken hem Galaxy S10 modelinde hem ise Galaxy S10 Plus modelinde fazlasıyla yüksek bir güvenlik sağlamakta bulunan ekran içi ultrasonik parmak izini okuyucusu yer alacak. Kameranın ise ekranın üst bölümünde yer alan ufak bir deliğin içinde konumlandırılmış olduğu Galaxy S10 serisinin bütün özelliklerini, 20 Şubat tarihi içerisinde hep birlikte öğrenmiş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.