Galaxy S10 modelinin fiyatı kesinleşti

TuttoAndroid tarafından paylaşılmış olan fiyat listesine bakmadan önce, bahsi geçen bu fiyatların öteki Avrupa ülkelerinden biraz daha değişik olacağını belirtmekte yarar var.

Galaxy S10 modelinin fiyatı kesinleşti


TuttoAndroid tarafından paylaşılmış olan fiyat listesine bakmadan önce, bahsi geçen bu fiyatların öteki Avrupa ülkelerinden biraz daha değişik olacağını belirtmekte yarar var. Yani, haberin altında görebilecek olduğunu Galaxy S10 modeli fiyatlarının az daha üstünde bir fiyat etiketi bizleri karşılayacak olabilir.

Samsung şirketine yakın kaynaklar tarafından elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, S10 modeline ait fiyatlarının Galaxy S9 modellerinden az daha pahalı durumda bulunduğunu görüyoruz. Paylaşılmış olan rapora bakılırsa, seri üzerindeki en ucuz model olarak öne çıkan Exynos 9820 işlemcisiyle birlikte 4 GB'lik bir RAM‘a ev sahipliği yapmakta bulunan Galaxy S10E modeli olacak. Bahsi geçen bu modelin etiket fiyatınında İtalya içerisinde 779 Euro tutarında bulunacağı ifade edilmekte.

Standart durumdaki Galaxy S10 modellerinin fiyatlarına şu şekilde bir göz attığımız zaman, bizleri 2 tane RAM seçeneği karşılamakta. Bu bahsi geçen modellerin fiyatlandırılması da, 6 GB'lık RAM ila 128 GB'lık dahili depolama alanı bulunan S10 929 Euro tutarında, 8 GB'lik RAM ila 512 GB'lık dahili depolama alanı bulunan S10 modeli de 1.179 Euro şeklinde karşımıza çıkmakta.

Küçük bir karşılaştırma yapmamız gerekirse, geçtiğimiz yıl Galaxy S9 modelinin İtalya içerisinde 899 Euroluk bir fiyat etiketiyle satışa sunulmuş olduğunu görüyoruz. Burda yer alan fiyatlardan da görebilecek olduğunuz gibi, standart S10 modeli ve S10E modelinin fiyatların S9 modeline yakın bir fiyat etiketine sahip durumda bulunacağını gözlemliyoruz.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.