Galaxy S10 Plus modeli nasıl görünecek?

Hiç bir şekilde şüphe yok ki, bu senenin merakla beklenilmekte olan akıllı telefon modellerinden bir tanesi olarak öne çıkan Galaxy S10 serisiyle alakalı her geçtiğimiz gün yeni bir tane daha  detay gün yüzüne çıkartılmış oluyor.

Galaxy S10 Plus modeli nasıl görünecek?


Hiç bir şekilde şüphe yok ki, bu senenin merakla beklenilmekte olan akıllı telefon modellerinden bir tanesi olarak öne çıkan Galaxy S10 serisiyle alakalı her geçtiğimiz gün yeni bir tane daha  detay gün yüzüne çıkartılmış oluyor. Bugünde paylaşılmış olan video ile beraber, Samsung şirketinin Galaxy S10 Plus modeli tamamen canlı bir biçimde görüntülenmiş oldu.

Son zamanlar içerisinde sık bir şekilde sızıntılarla gündeme gelmekte olan Galaxy S10 modelleriyle alakalı çok daha yeni gelişmeler yaşanmayı sürdürmekte.

Daha öncesinde gerekleştirilen sızıntılar sayesinde gün yüzüne çıkartılmış olan Galaxy S10 Plus  modelinin tasarımı bu defa da, canlı bir biçimde görüntülendi.

bahsi geçen bu tasarımın daha öncesinde S10 Plus hakkında paylaşılmış olan raporlarla örtüşmekte olduğunu da özellikle belirtmekte bir yarar var.

Samsung şirketine ait olan Galaxy S10 modelinin ekranının her 2 kısmından da kavisli bir yapıya sahip olarak geleceği açık bir şekilde görülüyor. Bu hariç olarakta, daha önceki sızıntılar içerisinde de gözlemlemiş olduğumuz ekrana gömülü durumdaki 2 ön kamera kurulumu tekrardan bizleri karşılamış oluyor.

Bahsi geçen bu paylaşımın ne kadar gerçek olduğu hiç bir şekilde bilinemez ancak görünene bakılır ise Samsung şirketi, Infinity-O ekranlarla karşımıza çıkacak S10 modelleri ile isminden bir hayli söz ettirmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.