Galaxy Tab S5 modeli kullanıcıları anten sorunuyla uğraşıyor

Instagram kullanıcılarından bir tanesi, tableti yatay bir biçimde köşelerinden tuttuğu zaman (haber resminde yer aldığı gibi) Wi-Fi sinyallerinin komple kesilmiş olduğunu ifade etti.

Galaxy Tab S5 modeli kullanıcıları anten sorunuyla uğraşıyor


Instagram kullanıcılarından bir tanesi, tableti yatay bir biçimde köşelerinden tuttuğu zaman (haber resminde yer aldığı gibi) Wi-Fi sinyallerinin komple kesilmiş olduğunu ifade etti. Ünlü teknoloji sitelerinden bir tanesi olan SamMobile ise, problemi kendi olanakları ile dikkatli bir şekilde test etti. Sonuçta ise tabletin sol  taraftaki üst köşesinin elle kapatılması sonrasında Wi-Fi sinyallerinin %50 oranına kadar düşebilecek olduğunu açık bir şekilde kanıtladı. Instagramda yer alan kullanıcı ise Wi-Fi sinyalinin komple düşmüş olduğunu belirtmekteydi lakin Samwlayacak niteliğe sahip bir açıklama gerçekleştirmedi.

Instagram üzerindeki bu kullanıcının, iddiasına bakılır ise Samsung şirketiyle iletişime geçip yeni bir tane cihaz aldı lakin yeni cihazı üzerinde de aynı problem ile karşılaştı.

2010 senesi içerisinde çıkmış olan iPhone 4 modellerinde de aynı problemin yaşanmış olduğunu ifade eden kullanıcılar vardı. Telefonun bir takım tutuş biçimlerinde sinyalinin düşmüş olduğuna yönelik bir çok şikayet yazılmıştı. Cihazın antenlerinin yerleştirilmiş olduğu bölümün elle kapatıldığı zaman sinyal kaybı yaşanmakta olduğu da açık bir şekilde ortaya çıkmıştı. Steve Jobs ise, iPhone 4 modellerindeki konuyla alakalı olarak hafızalardan hiç bir şekilde çıkmayacak şu açıklamayı gerçekleştirmişti; ''Yalnızca böyle tutmaktan kaçının.''

Görünüşe bakılır ise Galaxy Tab S5e cihazları üzerinde de benzeyen sonuçlar yaşanacak olabilir. Samsung şirketinin bu problemle alakalı olarak yapabilecek olduğu tek şey cihazın en başından tasarlanıp Wi-Fi antenlerinin değişik bir bölgeye yerleştirmesi şeklinde olabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.