Galaxy View 2 ile alakalı yeni bilgiler ortaya çıkmış oldu

Samsung şirketi, tabletlerine yeni bir tane soluk getirebilmek maksadı ile 2015 senesinde 18.4 inç büyüklüğünde çok büyük ekrana sahip olan Galaxy View isimli  tabletini piyasaya çıkartmıştı.

Galaxy View 2 ile alakalı yeni bilgiler ortaya çıkmış oldu


Samsung şirketi, tabletlerine yeni bir tane soluk getirebilmek maksadı ile 2015 senesinde 18.4 inç büyüklüğünde çok büyük ekrana sahip olan Galaxy View isimli  tabletini piyasaya çıkartmıştı. Başarılı  durumda bir çıkış yapmış olan Galaxy View isimli cihaz, ekranının büyüklüğüyle birlikte pek çok işi aynı anda yapabilme olanağını sunması ile birlikte kullanıcıları da adeta cezbetmişti. Benchmark skorları içerisinde Galaxy View modelinin yeni neslime ait özellikleri ise bugün ortaya çıkmış oldu.

Galaxy View 2 modeli ile ilgili olarak ortaya çıkmış olan bilgilere bakılırsa cihazın 17.5 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkması konusunda bir beklenti var. Benchmark testi sonrasında tek çekirdek içerisinde 1.200 puan, çok çekirdek testi içerisinde 3.987 puan almayı başaran Samsung şirketinin Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle birlikte çalışmakta bulunan yeni tableti 3 GB'lik bir RAM'e sahip olarak karşımıza çıkarken, gücünü de Samsung şirketi tarafından üretimi yapılan Exynos 7885 isimli yonga setinden almış oluyor.

Yaklaşık olarak 5 ay öncesinde Bluetooth ile birlikte Wi-Fi sertifikalarını almış olan Galaxy View 2 modelinin benchmark testi içerisinde Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çalışmakta görünmesine karşın satışa çıktığı zaman Android 9 Pie işletim sistemi yüklü bir biçimde kullanıcılara teslim edilecek olduğu konusunda tahminler var. Samsung şirketinin fazlası ile büyük ekrana sahip olan yeni tabletiyle alakalı olarak daha çok bilgiye sahip olduğumuz zaman sizlerle paylaşmış olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.