Geekbench testinde google Sargo modeli görüldü

Google şirketinin Pixel 4 model adı ile Geekbench'te görüntülenmiş olan ''Sargo'' isimli modeli, Android 10.0  iismli işletim sistemi ile birlikte test edildi.

Geekbench testinde google Sargo modeli görüldü


Google şirketinin Pixel 4 model adı ile Geekbench'te görüntülenmiş olan ''Sargo'' isimli modeli, Android 10.0  iismli işletim sistemi ile birlikte test edildi. 2 GB'lık bir RAM'e sahip bulunduğu görüntülenmiş olan bu cihazın tek çekirdekteki skorunun 744 puan, çoklu çekirdekteki skorunun  ise 3.201  puan olduğu ortaya çıkmış oldu.

Geçmiş olduğumuz sene ortaya çıkmış olan Google ARcore isimli cihazları listesinden aşina bir durumda olduğumuz ''Sargo'' ile birlikte ''Bonito'' kod ismine sahip cihazların, tam olarak hangi modellere karşılık gelebileceği hakkında pek çok iddia da gündeme gelmiş vaziyetteydi. Pixel 3 Lite  modeli ve Pixel 3 Lite XL modelinin kod isimleri olduğu düşünülmekte olan bu 2 ismin, Pixel 4 modeli ve Pixel 4 XL modeline ait  durumda olabileceği de ortaya atılmıştı. ''Bonito'' isminin Google Pixel 3a XL model adıyla Geekbench içerisinde görüntülenmesinden sonra ''Sargo'' modeliyle alakalı spekülasyonların sayısı gitgide artış göstermişti.

2 GB'lık bir RAM'le karşımıza çıkmış olan bu cihaz, Pixel 4 modelinin çok daha düşük donanımı bulunan bir alt modeli olarak karşımıza gelebilir. Her sene yeni bir Android sürümünün tanıtılmakta olduğu Google I/O isimli konferansı, bütün bu kafa karışıklığını giderebilecek çok önemli açıklamalara  da ev sahipliği yapacak olabilir. 7 Mayıs tarihi içerisinde gerçekleştirilecek konferansla ilgili olarak biraz daha beklememiz gerekli.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.