Geekbench testindeki telefon OnePlus 7 Pro modeli mi?

14 Mayıs tarihine sadece sayılı günler kalmış bir durumdayken OnePlus şirketi de, yeni amiral gemisi modelleriyle alakalı son hazırlıklarını tamamlamak için çalışıyorlar.

Geekbench testindeki telefon OnePlus 7 Pro modeli mi?


14 Mayıs tarihine sadece sayılı günler kalmış bir durumdayken OnePlus şirketi de, yeni amiral gemisi modelleriyle alakalı son hazırlıklarını tamamlamak için çalışıyorlar. 14 Mayıs tarihi içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan OnePlus 7 Pro modeli olduğu ileri sürülen bir tane akıllı telefon, bugün Geekbench içerisinde  test edilmiş oldu. Bugüne kadarki zaman içerisinde alınmış puanlara bakıldığında çok daha yüksek bir puan almayı başarmış olan GM1917 kod adına sahip bu akıllı telefonun, OnePlus 7 Pro modeli olduğu da söylenmekte. 

Snapdragon 855 isiml iişlemcinin yer alacağı bu telefon, uzun bir süredir gündemden düşmemekteydi. Açıklanmış olan bu sonuçlarla beraber, telefon çok uzun bir zaman boyunca daha adından söz ettireceğe benzemekte. Tek çekirdeğe sahip işlemlerde almayı başardığı 3504 puanıyla beraber ilk sıralarda yer alan OnePlus 7 Pro modeli, çok çekirdekli işlemler içeriisnde de almış bulunduğu 11159 puan sayesinde platform üzerindeki en yüksek puanı almış bulundu. 

Samsung şirketinin son amiral gemisi modeli olarak öne çıkan Galaxy S10+ modeline oranla yaklaşık olarak 500 puan üstünde bir sonuç almayı başarmış olan OnePlus 7 Pro modeli, teknolojiyi yakınen takip etmekte bulunan kişilerin dikkatlerini tekrardan üstüne çekmeyi de başarmış oldu. 14 Mayıs tarihi içerisinde tanışacak olduğumuz OnePlus 7 Pro modeli, bakalım gerçek yaşamda kullanıldığı zaman bu değerleri karşılamayı başarabilecek mi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.