Geliştirme aşamasında çok fazla zorlandıklarını itiraf ettiler

Bethesda şirketi, geçmiş olduğumuz senenin son çeyreğinde satışa çıkarttığı ve pek çok olumsuz yorum yapılarak topa tutulmuş olan Fallout 76 isimli oyunla alakalı çok önemli bir itiraf gerçekleştirdi.

Geliştirme aşamasında çok fazla zorlandıklarını itiraf ettiler


Bethesda şirketi, geçmiş olduğumuz senenin son çeyreğinde satışa çıkarttığı ve pek çok olumsuz yorum yapılarak topa tutulmuş olan Fallout 76 isimli oyunla alakalı çok önemli bir itiraf gerçekleştirdi. Bethesda şirketine ve Fallout  oyun serisine aşina olan herkesin bildiği gibi Fallout 76 isimli yapım, nerdeyse hiçbir tane oyuncunun beklentilerini iyi şekilde karşılamamıştı.

Bethesda şirketinin 29 Mart tarihinde başlatmış olduğu #BethesdaGameDays isimli etkinlik kapsamında ele alınmış olan Fallout 76, geliştirici ekibinde söylediklerine göre pek çok hata ve eksiği yer alan bir yapım. Oyunun yapım süreci ile alakalı konuşma gerçekleştiren Todd Howard ise, Fallout 76 isimli oyunun ekibi ne kadar zorlamış olduğundan şöyle bahsetti;

''Fallout 76 isimli oyunu geliştirirken fazlasıyla zorlukla karşı karşıya kalmış olduk. Oyunun yapım aşaması içerisinde pek çok sorunun olacağını bilmekteydik ve bazıları beklemekte olduğumuzdan da çok zorlayıcı oldu. Fallout 76 isimli, bizim için fazlasıyla yeni bir projeydi.''

Todd Howard ayrıca, Fallout 76 isimli oyunun yapım aşaması içerisinde ne gibi büyük sorunlarla karşılaştıklarının detayını vermedi fakat oyunu oynamakta olan kullanıcılar pek çok hatayı kesinlikle fark etmiştir. Bethesda  şirketi gibi üst düzeyde bir firmanın bitmemiş sayılabilecek bir oyunu piyasaya çıkartması ise oyuncular tarafından  çok büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı.

Bütün bunlara karşın aslında yine Fallout 76 isimli oyunu oynamak isterseniz PC platformu ile birlikte PlayStation 4 platformu ve Xbox One platformunda satın alıp oynayabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.