Google'den PC'ler için DUO müjdesi

Skype'a benzeyen Google şirketinin video görüşmesi uygulaması Duo, internete gelmiş olacak.

Google'den PC'ler için DUO müjdesi


Skype'a benzeyen Google şirketinin video görüşmesi uygulaması Duo, internete gelmiş olacak.

Google şirketi, 2016 senesi içerisinde kullanıcıların görüntülü  bir şekilde görüşmesini sağlayabilen Duo isimli uygulamasını, tekrar kullanıcıların yazılıp sohbet edebilmelerine imkan tanıyan Allo  isimli uygulamasıyla birlikte duyurmuştu. Gündeme gelmeden öncesinde Duo isimli uygulamayla üstün başarıyı yakalamış olan Google şirketi, görüntülü bir şekilde görüşme platformu olarak öne çıkan Duo isimli uygulamasını internet tarayıcıları üstünden de kullanılabilir duruma getirmeyi istiyor.

Edinilmiş olan bilgilere bakılırsa Google şirketi, gelecek birkaç hafta içinde Duo  isimli uygulamasını internet sitesine taşımış olacak. An itibari ile yalnızca Play Store ile birlikte App Store üstünden indirilip kullanılabilmekte olan Duo isimli uygulamasının internete taşınmış olması, Duo  isimli platformunun daha çok cihaz tarafından da kullanılabilmesine imkan tanıyıp, erişimle ilgili alanını bayağı bir genişletecek gibi gözükmekte.

İlk önce Duo isimli uygulamanın mobil uygulaması içerisinde yer alan her özelliğin internet tarayıcılar üstünden kullanılamaması fakat ilerlemiş olan süreç içerisinde bu özelliklerin de ilave edilmesi beklenmekte. Duo isimli uygulamaya internet üzerinden giriş yapmak amacıyla internetin devi sayılan Google şirketinin Mesajlar uygulaması içerisinde olduğu gibi bir  tane QR kod sisteminin kullanılmayacak olduğu, Google hesabıyla birlikte Duo platformuna giriş yapılacak olduğu da gelmiş olan bilgilerin arasında yer alıyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.