Google Gaming 30 Mays tarihi içerisinde sona eriyor

Yaklaşık olarak  3 sene öncesinde Twitch ve öteki oyun yayın platformlarının yükselmesini görmüş olan Google şirketi, Youtube Gaming  isimli uygulamasını kullanıcılara açık bir şekilde sunmuştu.

Google Gaming 30 Mays tarihi içerisinde sona eriyor


Yaklaşık olarak  3 sene öncesinde Twitch ve öteki oyun yayın platformlarının yükselmesini görmüş olan Google şirketi, Youtube Gaming  isimli uygulamasını kullanıcılara açık bir şekilde sunmuştu. Bu söz konusu süreç içinde istemekte olduğu hedefleri yapamayan ve Twitch isimli platform ile mücadele edememiş olan Youtube Gaming tamamen kapatılmış olacak.

Geçmiş olduğumuz senenin sonu itibariyle, özelliklerin büyük bir kısmı ana uygulamaya geçmiş olan Youtube Gaming uygulaması aslına bakılır ise bu senenin Mart ayı içerisinde kapatılacaktı fakat Google şirketinin bu plana da hiç bir şekilde uyamamış olduğu açıkça görülüyor. Firma, birkaç gün sonrasında, 30 Mayıs tarihi içerisinde Youtube Gaming isimli özelliği kapatacak olduğunu da resmi bir şekilde duyurdu.

Özellik geçişleri geçmiş olduğumuz sene itibari ile Youtube platformuna kaymış olan bu uygulamaya 30 Mayıs tarihi itibariyle erişim sağlanamıyor olacak ve uygulamanın kullanıcıları direkt bir şekilde Youtube’a aktarmış olacak. Bu  söz konusu durum Google şirketinin her şeyi tek bir sepet içerisinde tutmayı istemesinin bir sebebi şeklinde de görülmekte.

30 Mayıs tarihinden sonra ise oyunlar ile alakalı içerikler youtube.com/gaming isimli adreste yer alacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.