Grid isimli yapımın çıkış tarihi için erteleme

Codemasters  şirketinin tarafından eylül ayı içerisinde paylaşılması konusunda planlar yapılan Grid isimli popüler durumdaki oyunun çıkış tarihinde erteleme kararı verildi.

Grid isimli yapımın çıkış tarihi için erteleme


Codemasters  şirketinin tarafından eylül ayı içerisinde paylaşılması konusunda planlar yapılan Grid isimli popüler durumdaki oyunun çıkış tarihinde erteleme kararı verildi. Firma tarafından yapılmış olan açıklamalara bakıldığı zaman oyunun ekim ayı içerisinde çıkacak olduğu da açık bir şekilde ifade edilmiş oldu.

E3 2019 isimli etkinlikler kapsamında Codemasters isimli şirket tarafından tanıtımı gerçekleştirilen ''Grid'' adlı popüler durumdaki yarış oyununun piyasaya çıkma tarihinde erteleme kararı verildi. Erteleme ile alakalı karar geliştirici firmanın internet sayfası üstünden resmi bir şekilde duyurulmuş durumda.

Codemasters şirketi Grid isimli popüler hale gelen yapımın çıkacağı tarihini eylül ayı şeklinde ilan etmiş idi fakat firma şimdi ise, söz konusu bu oyunu ekim ayı içerisinde piyasaya sürecek olduğu konusunda bir duyuru yaparken bunun oyunun geliştirilmesi ile bir ilgisinin bulunmadığını da açıklamış oldu.

Yapılmış olan açıklama içerisinde söz konusu bu oyunun tanıtılmasından bu yana kendileriyle heyecanlarını paylaşmış olan oyunculara teşekkür edilmekteyken, söz konusu bu erteleme kararının oyuna daha çok yenilik ilave etmek amacıyla yapılmış olduğu da belirtildi.

Oyunla alakalı olarak erken erişim olanağının da sunulmuş olduğu Ultimate Edition isimli sürümü almış durumdaki kullanıcılar da söz konusu bu oyunu 8 Ekim tarihinden itibaren oynamaya başlayabiliyor olacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.