Güncelleme ile beraber ağır çekim modu da geldi

Oppo şirketinin alt markası olarak ve Oppo şirketine ait giriş seviyesindeki akıllı telefonlarına odaklı bir biçimde çalışmalarını devam ettiren Realme şirketi, Mayıs 2018 tarihinde Oppo şirketinden ayrılık kendi başına büyük bir marka durumuna gelmişti.

Güncelleme ile beraber ağır çekim modu da geldi


Oppo şirketinin alt markası olarak ve Oppo şirketine ait giriş seviyesindeki akıllı telefonlarına odaklı bir biçimde çalışmalarını devam ettiren Realme şirketi, Mayıs 2018 tarihinde Oppo şirketinden ayrılık kendi başına büyük bir marka durumuna gelmişti. Şimdi de Realme şirketi, yeni amiral gemisi modeline ''süper ağır çekim'' şeklindeki özelliği getirmiş olan güncellemeyi paylaştı.

Kablosuz  bir bağlantıyla da indirilebilmekte olan ve akıllı telefona basit birş ekilde yüklenebilen bu güncelleme, 182 MB'lik bir dosya boyutunun yanı sıra RMX1851EX_11_A.12 şeklindeki koda da sahip. Sistemi nerede ise komple pürüzsüz yapmış olduğu ifade edilen bu güncelleme aynı zaman içerisinde akıllı telefondaki kamera uygulamasına da tam tamına 960 FPS (saniyenin başına kare) süper ağır çekim şeklindeki özelliği getirmiş oluyor.

Kademeli bir şekilde dağıtımı yapılan bu güncellemenin bütün Realme 3 Pro cihazlarına ulaşabilmesinin biraz zaman alacak olduğu notu da Realme şirketi tarafından düşülmüş bir durumda. Eğer ki sizde bir Realme 3 Pro  modelindeki akıllı telefona sahip durumdaysanız ve yeni  gelen bu güncellemeyi hiç bir şekilde beklemeyi istememekteyseniz, Realme şirketinin internet sitesi üzerinde yer alan imaj dosyasıyla beraber bu yeni güncellemeyi akıllı telefonunuza yüklemek amacıyla edinebilirsiniz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.