Hile tespit edildiği zaman maç sona erdirilmiş olacak

Blizzard şirketi, hileyi tespit edebilmenin '‘evrimi’' şeklinde tanıtımını yaptığı sistemini Overwatch isimli yapıma özel olarak duyurmuş durumda.

Hile tespit edildiği zaman maç sona erdirilmiş olacak


Blizzard şirketi, hileyi tespit edebilmenin '‘evrimi’' şeklinde tanıtımını yaptığı sistemini Overwatch isimli yapıma özel olarak duyurmuş durumda. Bir tane geliştirici güncellemesi içerisinde oyunun yönetmeni görevinde bulunan Jeff Kaplan, Overwatch isimli yapımda bundan böyle herhangi bir şekilde hile tespit edildiği zaman maçların otomatik bir şekilde kapanacak olduğunu ifade etti. Kaplan tarafından açıklananlara bakılırsa hileci haricindeki öteki oynayanlar, maçın kapatılmış olmasından dolayı da bir puan cezası almamış olacak.

Kaplan ayrıca, hile yapanları da çok zor zamanların beklemekte olduğunu ifade etti fakat hile tespiti gerçekleştiren sistemin tam olarak nasıl çalışmakta olduğunu ya da söz konusu bu ‘'zor  durumdaki zamanların’' nasıl karşımıza çıkacağına yönelik bir bilgi aktarmadı. Bu söz konusu yeni  gelmiş olan hile tespit eden sistem de pek çok oyuncu tarafından fazlası ile beğeni kazandı ve kabul görmüş oldu ama bir tane hilecinin belki de para vererek satın almış olduğu hile programını kullanamayacak olması, ona  verilmiş olan en büyük derslerden bir tanesi olacaktır.

Kaplan ayrıca yaklaşmaya başlayan Overwatch yaz oyunlarının etkinliğiyle alakalı olarakta bir konuşma gerçekleştirdi. Görünüşe bakılır ise etkinlik planlandığı zamandan çok  daha erken başlamış olacak. Öte yandan etkinlik müddetince her 3 hafta içerisinde, efsanevi durumdaki bir tane skin elde edebilmek amacıyla da '‘mini-challenge’' yapılıyor olacak.

En son ise, Overwatch isimli yapımın yeni duyurulan oynanabilir  durumdaki karakteri 31 numara, oyuncuların beklemekte olduğu tarihten daha sonraki bir dönemde çıkış yapmış olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.