Hometech'ten uygun fiyata sahip 3 tane yeni bilgisayar

Hometech şirketi, Microsoft Türkiye'yle birlikte Intel’in katılmış olduğu basın toplantısı ile 3 tane yeni bilgisayar modelini tanıtmış oldu.

Hometech'ten uygun fiyata sahip 3 tane yeni bilgisayar


Hometech şirketi, Microsoft Türkiye'yle birlikte Intel’in katılmış olduğu basın toplantısı ile 3 tane yeni bilgisayar modelini tanıtmış oldu. Fiyatla birlikte performans avantajını bir arada sunmuş olan, modern ve şık tasarıma sahip Alfa 130P modeli, Alfa 150P modeli ve Alfa 1100 modeli, Aralık ayından itibaren tüketiciyle buluşmuş bulunacak.

Intel Pentium işlemcisine sahip olan Alfa 130P modeli  ve Alfa 150P modeli, aynı zaman içerisinde Hometech’in ürün gamı içinde yeni bir dönemin de başlangıcı olarak karşımıza çıkıyor. Markanın Pentium desteğine sahip ilk ürünlerinden olan Alfa 130P modeli ve Alfa 150P modeli, gelişmiş durumdaki performans özellikleri olduğu kadar şık tasarımı sayesinde de çok fazla dikkat çekmekte. Metal kasaya sahip ince tasarımı ile birlikte göz doldurmakta olan Alfa 130P modeli ve Alfa 150P modeli, ergonomik durumdaki kullanımı ve hafifliğiyle birliktede kullanıcıların beğenisini toplamış olacak.

Hometech şirketinin CEO’su görevinde bulunan Emir Aral ise; ''Teknolojiyi, ulaşılabilir fiyatlar ile birlikte son kullanıcıya sunmak amacıyla çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Yeni gelen ürünlerimiz Alfa 130P modeli, Alfa 150P  modeli ve  de Alfa 1100 modeli bu anlayışın bir sonucudur. Yerli sermaye ile birlikte bu ürünleri son tüketiciye sunabilmekten dolayı çok gururluyuz'' ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin küresel çap içerisinde kendi markaları ile rekabet edebilmesi amacıyla öncelikle ülkemiz içerisinde yerli markaların desteklenebilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Emir Aral, bu bilincin yaygınlaştırılabilmesinin gerekli olduğunu da ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.