Huawei'den P Smart (2019) ismiyle alakalı yeni karar

Huawei  şirketinin P Smart (2019) modeli, geçmiş olduğumuz ay piyasaya sürülen ve çok kısa bir zaman içinde Avrupa pazarlarında satışı yapılmaya başlanmış bir telefon modeli.

Huawei'den P Smart (2019) ismiyle alakalı yeni karar


Huawei  şirketinin P Smart (2019) modeli, geçmiş olduğumuz ay piyasaya sürülen ve çok kısa bir zaman içinde Avrupa pazarlarında satışı yapılmaya başlanmış bir telefon modeli. Lakin Huawei şirketi bu adı Avrupa dışında bulunan yerlerde çok fazla uygun görmemiş olacak ki adını değiştirme konusunda bir karar almış. Hatta telefon çok daha önceden Huawei nova lite 3 ismiyle Japonya içerisinde piyasaya sürüldü bile.

Huawei P Smart modeli veyahut Huawei nova lite 2 modelinin halefi niteliğinde bulunan telefon, 6,21 in. büyüklüğündeki 1080 x 2340 çözünürlüğüne sahip IPS bir  tane ekrana sahip durumda iken Huawei firmasının kendisine ait  olan orta seviyede yer alan işlemcisinden Kirin 710 işlemcisini kullanıyor. Plastik bir  tane kasa ile gelmiş olan P Smart (2019) modeli, 20 megapiksel özelliğine sahip bir arka kamerayla birlikte 16 megapiksel özelliğini bulunan bir ön kameraya sahip.

3 GB'lık RAM ile birlikte 32 veyahut 64 GB'lık bir depolama alanının sunulmakta olduğu cihaz, 3400 mili amper gücündeki bir bataryayla gelmekte. 3.5 milimetrelik kulaklık çıkışının yer aldığı bu telefonda üzücü durumda bulunan şeyde şarj portunun USB-C olarak kullanılmayıp microUSB şeklinde karşımıza çıkması.

Japonya içerisinde 26.880 yen tutarındaki (1.280 Türk Lirası tutarında) fiyatı ile ne fazla ucuz ne ise fazla pahalı olarak çıkan Huawei P Smart (2019) modelinin Türkiye'e yer alan satış fiyatı da 2.000 Türk Lirası tutarının üstünde. Hal bu şekilde olunca da fiyat ve performans açısından gerilere düşmüş olan cihaz, alınabilirlik hususunda da kafalarda  çeşitli soru işaretleri oluşturmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.