Huawei şirketinin Ceo'sundan 2019 planları geldi

2018 senesinde bir takım ufak sorunlarla karşılaşmış olan Huawei şirketi, 2019 senesinin çok daha parlak bir sene olmasını istemekte.

Huawei şirketinin Ceo'sundan 2019 planları geldi


2018 senesinde bir takım ufak sorunlarla karşılaşmış olan Huawei şirketi, 2019 senesinin çok daha parlak bir sene olmasını istemekte.

Huawei şirketi, 2018 yılının isminden en çok söz ettiren akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi oldu. Hatta artık Samsung şirketi ve Apple şirketinin yanına ismi yazılmış bir halde lakin bu ani bir şekildeki büyümeyle beraber parlama, beraberinde bir takım problemleri de getirdi.

Bilmekte olduğunuz gibi firma sadece akıllı telefon üretimi yapmıyor. Aynı zaman içerisinde 5G hususunda da pek çok değişik ülkeye altyapı desteği sağlamak için hazırlanmakta, fakat Çin asıllı teknoloji devinin başı ise, hiç bir şekilde şaşırmayacak olduğunuz gibi Amerika ile dertte. Amerika, Çin hükümetinin Huawei şirketinin telekomünikasyon ekipmanları ve de telefonlarıyla beraber Amerika'yı izleyebileceğini iddia edince Huawei şirketine olan güven aniden azaldı ve firma özellikle de Amerika'da çok ciddi problemler yaşadı.

Dünyanı geri kalan kısmında satışları hiç bir şekilde fena gitmemekte olan Huawei şirketi, 5G ve de nesnelerin interneti benzerindeki konularda kendisini geliştirmeyi sürdürecek gibi görünmekte. Huawei şirketinin Tüketici Ticaret Grubu’nun CEO’su  görevinde bulunan Richard Yu, yazmış olduğu bir açık mektup içerisinde firmanın hedeflerinden söz etti ve yaşanan bütün gelişmelere karşın firmanın 2019 senesine ne kadar iyimser bakmakta olduğunu gösterdi.

Firmanın yapay zeka ile birlikte 5G ve de nesnelerin interneti teknolojilerini geliştirecek olmayı sürdürdüğünü ve bunun sayesinde gelecekte sadece telekomünikasyon ve akıllı telefon alanı içerisinde değil, bir çok teknolojik alan içerisinde çok önemli gelişmeler yapılacak olduğunu da ifade eden CEO, Huawei şirketinin öteki bütün hükümetlerin gizlilik politikalarını ilgilendirmekte bulunan yasalarına uyum sağladıklarını ve bu husustaki hassasiyetin Huawei şirketi için fazlasıyla önemli olduğunu ifade etti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.