Huawei şirketinin EMUI 9 Arayüzü 80 milyon tane cihaza ulaşmış durumda

Yazılımla ilgili güncellemeler söz konusu olduğu zaman Android  işletim sistemi üreticilerin çokta  iyi  bir üne sahip durumda bulunduklarını söyleyemeyiz.

Huawei şirketinin EMUI 9 Arayüzü 80 milyon tane cihaza ulaşmış durumda


Yazılımla ilgili güncellemeler söz konusu olduğu zaman Android  işletim sistemi üreticilerin çokta  iyi  bir üne sahip durumda bulunduklarını söyleyemeyiz. Aslında yine Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Huawei şirketi, yazılımla ilgili güncellemeleri mümkün olduğu kadar hızlı ve de çok daha geniş bir yelpaze içerisinde sunmaya çalışmakta.

Huawei şirketi tarafından yapılmış olan son açıklamaya bakılır ise firmanın Android işletim sisteminin üstüne inşa etmiş olduğu kendi arayüzü olarak kullanılmakta olan EMUI 9 isimli arayüz, an itibari ile 80 milyon tane  cihaza ulaşmış bir vaziyette ve Haziran ayı bitene kadar da 100 milyon tane cihazı aşacak olması konusunda bir beklenti var.

Hali hazır bir şekilde Mate 10 modeli ile birlikte Mate RS modeli, Nova 3  modeli ve  de P20 modeliyle ilgili EMUI 9 isimli güncellemesi paylaşılmış bir vaziyette. Öte yandan Mate 9 modeli ile birlikte P10 modeliyle ilgili olarakta yakın bir zamanda güncelleme paylaşılmış olacak. Böylelikle EMUI 9 arayüzüyle çalışmakta olan cihazların sayısı çok ciddi bir biçimde artmış olacak.

EMUI 9 isimli arayüz, Huawei şirketine ait telefonların hem Android  işletim sistemi sürümünü yükseltebilmesini hem ise çok daha yeni özelliklere kavuşabilmesini sağlamış oluyor. Firmanın gelecek dönemler içerisinde tam olarak hangi cihazlara güncelleme verecek olduğu da şu anda bilinmezliğini koruyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.