Humble Bundle yeni bir sürpriz yaptı

Bilim kurgu seven herkesin hayran kalacağı macera oyunlarından biri olan Tacoma'yı kısa bir zaman için ücretsiz bir biçimde edinebilirsiniz.

Humble Bundle yeni bir sürpriz yaptı


Bilim kurgu seven herkesin hayran kalacağı macera oyunlarından biri olan Tacoma'yı kısa bir zaman için ücretsiz bir biçimde edinebilirsiniz.

Düzenlemiş olduğu kampanyalar sayesinde oyunları kısa zaman için ücretsiz bir şekilde dağıtmakta olan Humble Bundle tekrar yapacağını yapmış durumda. Hikayesi 2088 senesindeki yüksek teknolojiye sahip bir uzay istasyonunda geçtiği görülen Tacoma oyunuyla bilim kurgu dolu bir ortama girmeyi istiyorsanız şimdi  bunun tamda sırası. Çünkü Humble Bundle üstünde Tacoma kısa zaman için komple ücretsiz.

Her şeyden daha önce, eğer ki sizin bir Humble Bundle hesabınız bulunmuyorsa  kendinize yeni bir tane hesap oluşturmanız gerekiyor. Eğerki hesabınız var ise Humble Bundle hesabınıza giriş gerçekleştirmeniz gerekli.
Hesabınıza giriş gerçekleştirdikten sonra ise Tacoma'nın Humble Bundle isimli sayfasına erişim sağlamalısınız.

Karşınıza gelecek olan ''GET THE GAME'' isimli butona ve sonrasında ise ''GET IT NOW'' yazısının bulunduğu butona tıklamalısınız.


Karşınıza çıkacak olan sayfa üzerinde ''ORDER COMPLETE'' (sipariş tamamlandı) şeklindeki bir ibareyi göreceksiniz. Şimdi ise, Humble Bundle hesabınıza bağlı durumdaki e-mail adresinize bir giriş gerçekleştirin. Humble Bundle üzerinden glemiş olan e-maildeki yeşil renkli ''Download Now'' isimli yazıya tıklayın. E-maili görememekteyseniz spam kutunuzu kontrol etmeyi hiç bir şekilde unutmayın.


Açılmış olan bağlantıda sayfanın orta kısmına doğru ilerleyin. Tacoma isimli oyunu nasıl indirebilecek olduğunu gösteren seçeneklerin bulunduğu bölüme gelin. Dilerseniz Direct Link seçeneğiyle birlikte oyunu internet tarayıcınız yardımıyla da indirebilirsiniz
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.