Inbox by Gmail ne zaman kapanacak?

Google şirketi, bir süre öncesinde yapmış olduğu özel bir açıklamayla Inbox by Gmail isimli uygulamanın kapatılacak olduğunu resmen açıklamıştı.

Inbox by Gmail ne zaman kapanacak?


Google şirketi, bir süre öncesinde yapmış olduğu özel bir açıklamayla Inbox by Gmail isimli uygulamanın kapatılacak olduğunu resmen açıklamıştı. Firma, uygulamayı tam olarak nasıl bir kaderin beklemekte olduğunu duyurmuş olsa bile bu servisin ne zaman kapatılacak olduğunu da resmi bir şekilde açıklamamıştı.

Inbox by Gmail isimli uygulamayı kullananlar için bugünden itibaren yeni bir bildirim yollayan Google şirketi, servisin 2 Nisan tarihinden itibaren kapatılacak olduğunu, Inbox by Gmail uygulamasını kullananların bu tarihe kadarki zaman içerisinde Gmail kullanmaya başlamış olmalarının gerekli olduğunu duyurdu.

Google şirketi, Inbox by Gmail’a giriş gerçekleştiren kullanıcılara göstermiş olduğu uyarıda şu ifadeleri kullandı;

''2019 Mart ayı bitmeden yeni Gmail'e geçiş yapın. Inbox by Gmail, Mart 2019 tarihinden kullanımdan kaldırılmış olacak. En çok sevdiğiniz Inbox özelliklerini direkt olarak bünyesinde barındırmakta olan Gmail'i kullanıp çok daha fazla iş gerçekleştirin. Bütün ileti dizilerinizde zaten sizi beklemekte olacak. Orda görüşürüz.''

Google şirketi öte yandan mobil uygulama üzerinden Inbox by Gmail’e giriş gerçekleştiren kullanıcılara da 14 gün içerisinde Gmail uygulamasını kullanmaya başlamalarının gerekli olduğunu bildirdi. Yenilenmiş olan Gmail uygulaması, Inbox by Gmail isimli uygulamayı kullananların aramakta olduğu bütün özellikleri içinde barındırmakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.