iOS 13'le alakalı ilk ekren görüntüleri gözüktü

Apple şirketinin 3 Haziran tarihinde gerçekleştirecek olduğu WWDC 2019 isimli etkinliğinden önce pek çok iddia ortaya atılmış durumda. Ortaya atılmış olan bu iddiaların  çok önemli bir bölümü de firmanın yeni işletim sistemi  olarak karşımıza çıkacak iOS 13 işletim sistemine yönelikti.

iOS 13'le alakalı ilk ekren görüntüleri gözüktü


Apple şirketinin 3 Haziran tarihinde gerçekleştirecek olduğu WWDC 2019 isimli etkinliğinden önce pek çok iddia ortaya atılmış durumda. Ortaya atılmış olan bu iddiaların  çok önemli bir bölümü de firmanın yeni işletim sistemi  olarak karşımıza çıkacak iOS 13 işletim sistemine yönelikti. Bu defa bir iddia da değil iOS 13 işletim sisteminin ekran görüntüleri net bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Pek çok kişinin tahminleri de tamamen doğru çıktı. iOS 13 işletim sisteminde karanlık mod yer alacak.

Bu söz konusu görüntüleri ortaya çıkartmış olan 9to5Mac platformu, öte yandan bu yılın başlarında iOS 13 işletim sistemiyle alakalı çok önemli haberleri de ortaya çıkartmayı başarmıştı. Site içerisinde yer alan bilgiye bakılır ise Karanlık Mod hem ayarlar kısmından hem ise kontrol merkezi içerisinden aktif edilebiliyor olacak.

Karanlık mod aslında, hiç bir şekilde şüphe yokki OLED ekranı bulunan iPhone’lara fazlasıyla şık bir görünüm katmış olacak. Öte yandan bu söz konusu özellik telefonların batarya ömürlerini korumasına da yardımcı olabilecek.

iOS 13 işletim sistemiyle beraber değişmiş olan şeylerden bir başkası da görüntü alma ekranının arayüzü. Görüntü alabilme arayüzü artık gri renkte değil daha  da bulanık bir şekilde arka planla karşımıza çıkıyor. Öte yandan ekranın alt kısmnda yer alan araçlarda da bir değişim olduğu gözükmekte.



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.