iOS üzerindeki bu özellik çoğu kişi tarafından fark edilmedi

Apple şirketi, iOS işletim sisteminin 12.1.4 isimli sürümünü geçmiş olduğumuz günlerde paylaştı.

iOS üzerindeki bu özellik çoğu kişi tarafından fark edilmedi


Apple şirketi, iOS işletim sisteminin 12.1.4 isimli sürümünü geçmiş olduğumuz günlerde paylaştı. iOS 12.1.4 isimli sürüm, bir takım '‘küçük’' problemleri de beraberinde getirdiğinden dolayı bazı eleştirilere maruz kalmış olsa bile FaceTime'la alakalı olarak çok büyük bir problemi çözdüğünden dolayı hemen her iOS  işletim sistemi kullanıcısının yüklemesi gerekli bir güncellemedir. Daha da önemlisi Apple şirketi, sürüm notları üzerinde yer almayan bir tane özelliği daha iOS 12.1.4 isimli sürümle beraber kullanıcıların kullanımına sunmuş gibi gözükmekte.

Şu zamana kadar iPhone ile birlikte iPad cihaz kullanıcılarının App Store üzerindeki aboneliklerini yönetebilmeleri amacıyla Ayarla r> iTunes ile App Store > Apple ID > Apple ID göster ve  Abonelikler adımlarını takip etmeleri gerekliydi. Dolayısıyla App Store üzerindeki aboneliklerini nasıl yönetecek olduğunu bulmak çokta basit değildi. Lakin iOS 12.1.4 isimli sürümle beraber App Store üzerinde sağ üst kısımda yeralan profil resmine dokunmuş olduğunuzda alt kısımda '‘Abonelikleri Yönet’' isimli seçeneği görmektesiniz.

Pekala Apple şirketi bu yararlı durumdaki özelliği niçin güncellemenin sürüm notları üzerine ilave etmedi? Zira Apple şirketi, FaceTime üzerinde yer alan hatasını çözmek amacıyla 1 haftalık zaman istemişti ve bahsi geçen bu zaman, mevcut durumdaki açığı giderebilmek amacıyla hiç bir şekilde yeterli olmadı. Dolayısıyla Apple şirketi, App Store üzerinde yer alan Abonelikleri Yönet isimli butona yeteri kadar zaman ayıramadı fakat özelliği güncelleme içerisine ilave etti. Firma muhtemel olarak bahs geçen özellikle alakalı optimizasyon sorunlarını gidermediği için sürüm notlarına ilave etmemeyi tercih etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.