iPhone modelinin tasarımı kesinleşti

Apple şirketinin karşımıza çıkartacağı yeni iPhone 11 serisini tanıtması için 2 ay kadar kısa bir zaman kaldı ve telefon ile alakalı almış olduğumuz bilgiler çoğalmayı sürdürmekte.

iPhone modelinin tasarımı kesinleşti


Apple şirketinin karşımıza çıkartacağı yeni iPhone 11 serisini tanıtması için 2 ay kadar kısa bir zaman kaldı ve telefon ile alakalı almış olduğumuz bilgiler çoğalmayı sürdürmekte. Lafı hiç bir şekilde dolaştırmadan ilk kötü haberimizle alakalı açıklama yapmak gerekir ise bu yıl tanıtımı yapılacak iPhone modelleri, ciddi bir şekilde kare biçiminde, asimetrik ve çok büyük bir kamera modülüyle karşımıza çıkacak. Tasarımı genel bir şekilde de iPhone Xs serisiyle aynı olarak karşımıza çıkacak.

Elbette ki tek bir kötü haber tasarımıyla da sınırlı kalmamakta. Telefonların tanıtımlarının yanı sıra ve incelemeleri ile ün kazanan ünlü YouTuberlardan MKBHD, telefonlara ait maketleri alıp tasarımlarla alakalı değişiklikleri tamamıyla incelemiş olduğu bir video paylaşımı yaptı. Yeni iPhone 11 cihazlar tasarım hususunda nerdeyse hiçbir değişiklik göstermemekteyken herkesin şikayetçi bir durumda bulunduğu tek bir nokta içerisinde de değişime uğramış oldu, bu ise Kamera.

Akıllı telefonlarla alakalı kılıf üretimi yapan markalardan telefon modellerinin kuklalarını temin etmiş olan ünlü YouTuber, telefon üzerinde kamera açısında geliştirmelerin bulunduğunu belirtmiş olsa bile telefonla alakalı tasarım ortaya çıktığından bu yana herkesin onaylamış olduğu şekilde telefonun arka panelinde yer alan kamera tasarımını beğenmemekte olduğunu da ifade etti. Daha da önemlisi, telefondaki arka kamerasının yer aldığı bölümde halen bir çıkıntının yer aldığını da belirtmemizde bir yarar var.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.