Kamera uygulaması için Google Lens desteğinin geldiği açıklandı

OnePlus şirketinin en yeni amiral gemisi OnePlus 7 Pro modelinin, lanse edilmesinin hemen sonrasında kullanıcılarla beraber OnePlus şirketinin hayranları tarafından çok büyük bir beğeni yağmurlarına tutulmuş oldu.

Kamera uygulaması için Google Lens desteğinin geldiği açıklandı


OnePlus şirketinin en yeni amiral gemisi OnePlus 7 Pro modelinin, lanse edilmesinin hemen sonrasında kullanıcılarla beraber OnePlus şirketinin hayranları tarafından çok büyük bir beğeni yağmurlarına tutulmuş oldu. Cihazı kurcalamış olan kullanıcılar yeni  bir kamera uygulamasını fark etmiş oldular ve detaylarını ise sosyal medya platformları üzerinde paylaştılar.

Cihazın içinde yer alan uygulamaları APK durumunda paylaşmış olan kullanıcılar, 3.2.91 versiyonuna sahip kamera uygulamasını ise APK Mirror platformu üstünden paylaştılar. Android 9 Pie işletim sistemi üzerinde çalışmakta olan OnePlus 6T modeli gibi akıllı telefonlara yüklenmiş kamera APK'sıyla Google Lens ile alakalı desteğinin OnePlus şirketinin akıllı telefonlara gelmekte olduğu bilgisine de ulaşılmış oldu.

Arayüz tasarımı içerisinde bir değişiklik görülmemiş olan yeni kamera uygulamasının ayarları üzerinde yenilikler yer alıyor. Gülümse Algılama  ile alakalı özelliğinin kapatılarak açılabilmesine de imkan tanıyan bir seçeneğin ayarlara ilave edildiği görülmekteyken ''Otomatik Gece Çekimi'' ile birlikte ''Nesne Tanıma''sıyla alakalı teknolojilerinin de OnePlus 7 Pro modeliyle beraber Çinli firmanın kamera uygulamasına ilave edildiği anlaşılmakta.

Kameranın ana arayüzünde yer alan alt bölümünde 4 tane değiştirilebilecek moda sahip sıradan OnePlus şirketinin kamera uygulamasına artık bu söz konusu modları özelleştirebilme şeklinde bir özellikte geliyor. Bunun doğrultusunda kullanıcılar istemekte oldukları modları alt tarafta yer alan seçenek kısmına ilave edebilecek ve istemekte olduklarını da çıkartabilecekler.

Eğerki sizlerde Android 9 Pie işletim sistemine sahip bir OnePlus  şirketinin cihazına sahip durumdaysanız ve yeni kameranın uygulamasını hızlı bir şekilde denemeyi istiyorsanız APK dosyasını indirerek hızlı bir şekilde yükleyebilir ve de Camera v3.2.91  isimli güncellemesini  hiç bir şekilde beklemeden yeniliklerden de faydalanabilirsiniz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.