Katlanabilir Özelliğe Sahip Telefonunu Ne Zaman Tanıtacağı Kesinleşti

Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2019, her sene gerçekleşmekte olduğu gibi bu sene içerisinde de en yeni mobil teknolojilerin sergilenmekte olduğu çok harika bir etkinlik olarak karşımıza çıkacak.

Katlanabilir Özelliğe Sahip Telefonunu Ne Zaman Tanıtacağı Kesinleşti


Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2019, her sene gerçekleşmekte olduğu gibi bu sene içerisinde de en yeni mobil teknolojilerin sergilenmekte olduğu çok harika bir etkinlik olarak karşımıza çıkacak. Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan Samsung şirketi, yeni amiral gemisi olarak lanse esilen Galaxy S10 modelini fuardan sadece birkaç gün öncesinde tanıtacak olduğu için fuarın sessiz oyuncularından bir tanesi olacak. Lakin görünüşe bakılır ise Huawei şirketi, Mobil Dünya Kongresi esnasında adeta bir yıldız gibi paylamış olacak.

Twitter üstünden çok daha yeni bir gönderi paylaşmış olan Huawei şirketi, Mobil Dünya Kongresi esnasında gerçekleştirecek olduğu etkinliğin tarihiyle birlikte saatini de açıklamış bulundu. Burada yer alan asıl önemli noktada Huawei şirketinin etkinlik posteri içerisinde kullanmış bulunduğu görsel. Karanlık bir  tane arka planın hemen ön kısmında V şeklinde katlanmış durumdaki bir cihaz gözükmekte ki bunun Huawei şirketinin ilk katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu olduğunu tahmin etmek fazla zor  bir durum değil.

Huawei Mobile şirketi Twitter hesabı üzerinde 24 Ocak tarihi içerisinde paylaşılmış olan bir videoya bakılırsa Huawei şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu rakiplerinin önüne geçebilmek amacıyla 5G desteğine de sahip bir durumda bulunacak. Dünya üzerindeki ilk 5G desteğine sahip ve katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu olarak karşımıza çıkacak olan bu cihaz, kullanıcılara sadece en modern durumdaki akıllı telefon deneyimini değil, aynı zaman içerisinde en yeni bağlantı teknolojilerini de sunmuş bir durumda olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.