LG şirketi sonunda akıllanmaya başladı

LG  şirketi bu ay içinde; yeni amiral gemisi modellerinden G8 ThinQ isimli telefonunu, 5G teknolojisi bulunan V50 ThinQ isimli telefonunu ve Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonuna rakip olarak karşımıza çıkacak gizemli (hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor) bir tane katlanabilir özelliğe sahip cihaz olmak üzre toplam 3 tane yeni akıllı telefonunu tanıtma konusunda hazırlık yapıyor.

LG şirketi sonunda akıllanmaya başladı


LG  şirketi bu ay içinde; yeni amiral gemisi modellerinden G8 ThinQ isimli telefonunu, 5G teknolojisi bulunan V50 ThinQ isimli telefonunu ve Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonuna rakip olarak karşımıza çıkacak gizemli (hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor) bir tane katlanabilir özelliğe sahip cihaz olmak üzre toplam 3 tane yeni akıllı telefonunu tanıtma konusunda hazırlık yapıyor. LG şirketinin yeni amiral gemisi olarak nitelendirilen G8 ThinQ modelinin bugün, Brezilya'dan almış olduğu sertifika sayesinde,  çok şaşırtmakta olan bir özelliği ortaya çıkmış oldu.

LG şirketinin ''Alpha'' kod ismini vermiş olduğu G8 ThinQ  isimli model daha önce hiç bir şekilde görülmemiş bir yenilik ile geliyor. Almış olduğu sertifikaya bakılır ise LG G8 ThinQ isimli modeli, 3.400 mAh gücündeki çok büyük bir batarya kapasitesine sahip olarak karşımıza çıkacak. LG şirketinin senelerden beri akıllı telefonları üzerinde kullanmakta olduğu 2.000 mAh gücü içerisinde yer alan sayılardaki bataryanın kapasitesini artık 3.000'in üstüne çıkartmış olması, kullanıcılardan gelmiş olan şikayetleri dikkate almakta olduğunu da göstermekte.

25 Şubat tarihi içerisinde başlayarak 3 gün devam edecek ve 28 Şubat tarihi içerisinde bitecek olan Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında (MWC 2019) tanıtılması konusunda beklenti bulunan LG G8 ThinQ modeli ise, beklentileri çok daha fazla yükseltmiş durumda. LG şirketinin tanıtacak olduğu 5G teknolojisi bulunan ilk akıllı telefonu olarak nitelendirdiği V50 ThinQ modelininde 4.000 mAh gücündeki bir  batarya kapasitesine sahip olarak karşımıza geleceği söylentisi, kullanıcıları çok daha fazla mutlu etmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.