Mate 30 modeliyle alakalı çalışmaların başladığı açıklandı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, firmanın en güncel amiral gemisi modelleri arasında yer alan P30 modeli ve P30 Pro modelini birkaç gün öncesinde resmen tanıttı.

Mate 30 modeliyle alakalı çalışmaların başladığı açıklandı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, firmanın en güncel amiral gemisi modelleri arasında yer alan P30 modeli ve P30 Pro modelini birkaç gün öncesinde resmen tanıttı. Daha P30 modeli ve P30 Pro modeliyle alakalı olarak tartışmalar yüksek sesle konuşulmaktayken firmanın Malezya’da yer alan bir yetkilisi, yeni amiral gemisi modelleri ile alakalı olarak bir tanıtım toplantısı esnasında Huawei şirketinin Mate 30 modeli üstünde testlere başlamış olduğunu açıkladı. Öte yandan aynı firma yetkilisine bakılırsa bu cihaz, Eylül veyahut Ekim ayı içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulmuş olacak.

Şu zamana kadar ortaya çıkmış olan söylentilere bakılır ise Huawei Mate 30 modeli, %20 oranında daha yüksek transistör yoğunluğunu olanaklı kılan ilk 7nm süreci ile üretilen EUV işlemci olarak karşımıza çıkan Kirin 985’ten gücünü alacak. Kirin 985 isimli işlemci, hali hazır bir şekilde kullanımda bulunan Kirin 980 isimli işlemciyle aynı CPU ve de GPU mimarisini kullanıyor olsa bile daha yüksek performansla birlikte frekans hızı sağlamış olacak. Öte yandan cihazın bir 5G modeme sahip olarak karşımıza çıkması da beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.