Meizu 16S modeli yarın satışa çıkıyor

23 Nisan gününde Meizu şirketi, son amiral gemisi olarak lanse edilen 16s modelini ön satışa çıkarttı. Firma, 16s modelinin ön satışların ise çoktan tükenmiş olduğunu ifade ediyor.

Meizu 16S modeli yarın satışa çıkıyor


23 Nisan gününde Meizu şirketi, son amiral gemisi olarak lanse edilen 16s modelini ön satışa çıkarttı. Firma, 16s modelinin ön satışların ise çoktan tükenmiş olduğunu ifade ediyor. Şimdi ise cihazın tam bir şekilde raflarda yerini bulabilmesine 1 günden daha az bir zaman kaldı ve 6 GB'lik RAM ile birlikte 128 GB'lik dahili depolaması bulunan versiyonun fiyatı 475 dolar, 8 GB'lik RAM ile 128 GB'lik dahili depolaması bulunan versiyonun da 520 dolar tutarında karşımıza geleceği kesinleşti.

Meizu 16s modeli, Qualcomm şirketinin Snapdragon 855  isimli yonga setiyle gelmekte ve son dönemlerin tüm amiral gemisi telefonları üzerinde bu yonga seti kullanıldığından dolayı farklı bir şeyle ön plana çıkacak olması da gerekli. Burda ise devreye 6 ila 8 GB'lik RAM opsiyonu ve de 128 GB'lik bir dâhili depolama desteği devreye girmiş oluyor. 

Cihazın arka panel kısmına baktığımızda ise 2 tane yapay zekâ desteği bulunan 48 MP'lik kamera yer alıyor. Ön panel üzerindeki kamerada da yapay zekâ sistemiyle beraber yüz tanıma teknolojisi yer almakta. Yani aslında  bu telefonu yalnızca fotoğraf çekmek amacıyla dahi alabileceğinizi açık bir şekilde söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.