Meizu 16S modelinin özellikleri görüldü

Ekran oranları sadece Meizu 16S modelinde de değil, bütün cep telefonlarında fazlasıyla büyük bir sorun. Aslında şimdilerde çentik benzerinde çok büyük değişimler yaratılmış olsa dahi ekran gövde oranı çok fazla yeterli bir durumda değil.

Meizu 16S modelinin özellikleri görüldü


Ekran oranları sadece Meizu 16S modelinde de değil, bütün cep telefonlarında fazlasıyla büyük bir sorun. Aslında şimdilerde çentik benzerinde çok büyük değişimler yaratılmış olsa dahi ekran gövde oranı çok fazla yeterli bir durumda değil. Açılır özelliğe sahip kamera, kızaklı bir ekran, çift ekran benzerindeki seçeneklerde kullanıcıların isteklerini çok fazla karşılamıyor. Uzun bir zamandan beri beklenmekte olan Meizu 16S modeli de bütün bu beklentileri karşılayabilecek gibi gözükmekte.

Yeni çıkacağı açıklanan bu akıllı telefonunun sizlere göre olup olmadığını görebilmek amacıyla bazı özelliklerine bakmanızı önermekteyiz. İşte Meizu şirketinin CEO'su görevinde bulunan  Huang Zhang tarafından yapılmış olan açıklamada öne çıkan detayların bazıları; ''Meizu 16 modelinden 1,5 milimetrelik daha ufak bir alt çerçevenin yanı sıra 4.000 mAh gücüne sahip bir batarya bizi karşılıyor. Qualcomm şirketine ait olan Snapdragon 855 işlemciden gücünü alan bu cihaz 6,2 inç büyüklüğündeki geniş bir ekranla karşımıza çıkacak. Bu özellikler ise resmi bir şekilde açıklananların arasında yer alıyor. Detaylara dikkat edildiği zaman Meizu isimli markanın bataryaya da çok büyük bir önem vermekte olduğu açıkça görülüyor.

Bu model ile alakalı olarak çok beğenecek olduğunuz bir haberimiz daha bulunuyor. Meizu 16S modeli, çerçevesiz özelliğe sahip ekran kullanıyor olacak. Böylelikle de fazlasıyla şık bir tasarım elde edilmiş olacak. Sektör içerisinde çok güçlü bir konuma ulaşmayı başarmış olan Meizu şirketi, uygun fiyatı ile birlikte de dikkat çekmiş oluyor. Şu anda satış fiyatının 445 dolar tutarında olarak karşımıza geleceğini de söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.