Meizu 16s modelinin özellikleri sızdı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu şirketi, fiyat ve performans telefonu arayışında bulunanların ilk tercih etmeye başladığı markalardan bir tanesidir.

Meizu 16s modelinin özellikleri sızdı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu şirketi, fiyat ve performans telefonu arayışında bulunanların ilk tercih etmeye başladığı markalardan bir tanesidir. Firmanın Meizu 16s ismine sahip yeni akıllı telefonu TENAA üzerinde açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Fazlasıyla ince çerçevesi bulunan bir tasarıma sahip olarak gelmesi beklenen Meizu 16s modeli, ön ve arka kamerası sayesinde iddialı fotoğraf kalitesi sunmuş olacak.

Telefon Qualcomm  şirketine ait olan Snapdragon 855 işlemciden güç alırken ona Adreno 640 GPU ile birlikte
8 GB ila 6GB'lik bir RAM, 128 GB ila 256 GB'lik bir depolama alanı eşlik edecek. 6,2 inç büyüklüğüne sahip 1080 × 2232 piksellik Full HD+ ve Super AMOLED bir ekran ile karşımıza çıkacak Android 9.0 Pie isimli işletim sistemiyle de kutusundan çıkacak

Meizu şirketine ait olan 16s modelinin tam olarak ne zaman tanıtılacak olduğu resmi bir şekilde açıklanmamış olsa bile gelecek bir ay içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulacak olması konusunda bir beklenti var. Firmanın fiyat ve performans hususundaki ününü de düşünüp cihazın tamamen bütçe dostu bir fiyatla karşımıza çıkma konusundaki ihtimalinin yüksek durumda bulunduğunu söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.