Mi 9 modeli daha hızlı şarj olacak

Xiaomi şirketinin alt markası olarak faaliyet gösteren Redmi  şirketi kendi başına bir şirket durumuna geldikten sonra yeni Note 7 modelinin duyurusunu yapmış, telefon ise adeta kapışılarak 8 dakika 36 saniye içerisinde tükenmişti.

Mi 9 modeli daha hızlı şarj olacak


Xiaomi şirketinin alt markası olarak faaliyet gösteren Redmi  şirketi kendi başına bir şirket durumuna geldikten sonra yeni Note 7 modelinin duyurusunu yapmış, telefon ise adeta kapışılarak 8 dakika 36 saniye içerisinde tükenmişti. Telefonun dikkat çekmekte olan özelliklerinin arasında ise 18W hızlı bir şarj yer almaktaydı.

Xiaomi şirketinin CEO’su Redmi şirketinin 18W  özelliğindeki hızlı şarjının reklamını yapmakta olduğu bir Weibo gönderisi üzerinde, Xiaomi Mi 9 modelinin 24W özelliğindeki  hızlı şarja sahip olarak gelip gelmeyeceği yönündeki bir soruya da yanıt verdi. Xiaomi şirketinin CEO’su görevinde bulunan Lei Jun yanıt olarak onun kesinlikle çok daha hızlı ve çok iyi bir şekilde olacağını ifade etti.

Söylentilere bakılır ise Mi 9 modeli, 32W özelliğine sahip hızlı şarj kabiliyetine sahip olacak ve de 3500 mAh gücündeki batarya ile gelecek. Jun  aslında bu telefonun daha hızlı bir şekilde şarj olacağını söylemiş olsa bile teknik bir detay vermedi.

Telefonla alakalı söylentilerin arasında Xiaomi Mi 9 modelinin çentikli  bir tasarıma sahip olarak geleceği, 6.4 inç büyüklüğündeki, 19,5:9 oranı bulunan AMOLED ekranla, Full HD+ bir ekrana sahip olarak geleceği de var. Telefonun ekrana gömülü durumdaki parmak izi okuyucuya sahip bir durumda olması beklenmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.