Microsoft şirketi yeni Xbox One paketini yakında duyuracak

Microsoft şirketinin daha öncesinde pek çok oyunla ilgili benzeyen paketler üretmiş olduğunu görmüştük.

Microsoft şirketi yeni Xbox One paketini yakında duyuracak


Microsoft şirketinin daha öncesinde pek çok oyunla ilgili benzeyen paketler üretmiş olduğunu görmüştük. Battlefield™ V ile birlikte NBA 2K19, Fallout 76 ve Forza Horizon 4 benzerindeki popüler oyunlara da özel paketler sunmuş olan Microsoft şirketi, 2019 senesinde çok geniş bir oyuncu kitlesine sahip olması konusunda beklenti bulunan Anthem ile The Division 2 oyunlarına da Xbox One paketleri hazırlamış olacak.

Halen Microsoft şirketinin tarafından resmi  bir açıklama yapılmamış olsa bile bir tane forum kullanıcısının, 100PristavOk adlı Rus satış sitesi içerisinde Anthem ile birlikte The Division 2 oyunlarının özel paketlerini keşfetmesi ile beraber olay resmiyet kazanmış oldu. Paketlerin net bir şekilde çıkış tarihleri halen belli olmasa bile Anthem oyunuyla ilgili 22 Şubat tarihi, The Division 2 oyunuyla ilgili  de 15 Mart tarihleri konuşulmakta.

Satış sitesi içerisindeki detaylara bakılırsa pakette 1 TB'lık hafızaya sahip Xbox One S modeli, oyun kumandasıyla birlikte oyunların birer tane kopyası yer alacak. Satılmakta olan bütün Xbox modellerinde gerçekleştiği gibi kullanıcılar, Xbox Live Gold ile birlikte Xbox Game Pass platformu da dahil olmak üzre değişik abonelik hizmetlerini ücretsiz bir şekilde deneme hakkına sahip olabilecek.

Rusya satış sitesinde yer alan satış fiyatlarının 299 $ tutarına denk gelmekte olduğu da ifade edilmekte. Konsolunu değiştirmeyi isteyenler veyahut yeni bir oyun konsolunu almayı istemekte olanlar için bu fiyatla birlikte paket içeriği fazlasıyla cazip. Xbox dünyasının içine katılmayı isteyenler için tavsiyemiz, paketler ülkemiz içerisinde de satışa çıkartılana kadar bekleyip bu avantajlı paketlerden faydalanmanız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.