Minecraft'tan oyuncuları için çok büyük bir sürpriz

Mojang  şirketi tarafından geliştirilmekte olan Minecraft isimli oyunun TIGSource forumları üzerinde herkese açık bir şekilde paylaşılmasının üstünden tam 10 sene gibi çok uzun bir zaman geçti.

Minecraft'tan oyuncuları için çok büyük bir sürpriz


Mojang  şirketi tarafından geliştirilmekte olan Minecraft isimli oyunun TIGSource forumları üzerinde herkese açık bir şekilde paylaşılmasının üstünden tam 10 sene gibi çok uzun bir zaman geçti. Oyun, o günlerden bu zamana kadar bir çok büyük geliştirme almış olduğu ve bugüne geldiğimiz zaman aylık olarak  74 milyon tane oyuncusu ile birlikte inanması zor bir topluluğa sahip bulunduğunu da söylesek yanlış olmaz.

17 Mayıs tarihi içerisinde 10. yıldönümünü kutlayacağı açıklanan Minecraft isimli oyun, oyunculara da ilgilerini çekecek bir sürpriz hazırlamakta. 2011 senesine kadar herhangi bir şekilde ticari sürümü yer almayan Minecraft isimli oyunun 2009 senesi içerisinde paylaşılan orijinal sürümü, bir  tane tarayıcı oyunu şeklinde ücretsiz bir biçimde oyunculara sunulmuş olacak. Böylelikle Minecraft oyununun tutkunları, çok daha derin bir nostalji rüzgarına da kapılmış olacaklar.

Minecraft Classic şeklinde isimlendirilmiş olan bu söz konusu sürüm tahmin edebilecek olduğunuz gibi çok fazla eğlenceli olmayacak. Oyun aslında, eski günleri anımsamak adına  çok daha güzel olsa bile fazlasıyla kötü bir arayüzle birlikte günümüzdeki gördüğümüz haline kıyasla keyifli durumda bulunmayan bir oyun içi dinamiğiyle karşımıza çıkacak. Stüdyo öte yandna oyuncuların en keyifli  durumdaki Minecraft anlarını ise  #MineCraftMemories isimli etiketle Twitter üzerinde paylaşmasını talep etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.