Moto G4 Plus modeli için Oreo güncellemesi duyuruldu

Android 8.1 isimli Oreo güncellemesi, son seneler içerisinde çıkmış olan pek çok telefona gelmişti.

Moto G4 Plus modeli için Oreo güncellemesi duyuruldu


Android 8.1 isimli Oreo güncellemesi, son seneler içerisinde çıkmış olan pek çok telefona gelmişti. Android 9 Pie işletim sisteminin yayılmış olması ve birde Android Q işletim sistemiyle alakalı bir takım detayların kesinleşmesiyle iyice eskimiş durumdaki Oreo sürümü ise, uzun bir bekleyişin sonrasında Moto G4 Plus modeline de gelmiş oluyor. Bu bahsi geçen güncelleme; Aralık 2018 ayına ait güvenlik yamalarını, uyarlanabilir özelliğe sahip simgeleri ve bildirim noktalarıyla birlikte fotoğraf modları içerisinde iyileştirmeyi barındırmakta.

Telefonunuz üzerinde bu güncellemeyle alakalı olarak herhangi bir şekilde bildirim almamış durumdaysanız, takip etmeniz gerekli işlem basamakları oldukça basit. ''Telefon Hakkında ve buradan Sistem Güncellemeleri'' şeklindeki seçeneğe dokunmanız ile beraber, güncelleme bilgilerini  kolay bir şekilde alabilirsiniz.

Moto G4 Plus modeliyle alakalı Android 8.1  isimli güncellemesinin gecikecek olduğu daha öncesinde açıklanmış olsa bile 2016 modelde olan bir bir cihazın güncelleme alacak olması esas bir şekilde takdir edilmesi gerekli bir durum.

Moto G4 isimli serinin öteki üyelerinden olan Moto G4 Play modeli ve Moto G4 modeli ise en son Android Nougat güncellemesi almıştı. Bu bahsi geçen cihazların yeni bir tane güncelleme alıp almayacak oldukları hususunda da ise halen net bir bilgi yer almamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.