Motorola şirketinden Android One için yeni bir sürpriz

Akıllı telefonlarımızı beğenerek satın aldıktan sonrasında zaman içinde bizlere sunulacak yazılım desteğininde çok kısa zamanda sona ermemesini istemekteyiz.

Motorola şirketinden Android One için yeni bir sürpriz


Akıllı telefonlarımızı beğenerek satın aldıktan sonrasında zaman içinde bizlere sunulacak yazılım desteğininde çok kısa zamanda sona ermemesini istemekteyiz. Google şirketi de bu duruma bir çözüm olabilmesi için, cihazların güncellemeleri çok daha hızlı bir biçimde alabilmelerini sağlamakta olan Android One  isimli programını geçmiş olduğumuz seneler içinde yaşama geçirmişti. Görünene bakılırsa Motorola şirketi de yeni akıllı telefon modelini bu programa dahil edecek.

Dün benchmark sonuçları içerisinde keşfedilmiş olan yeni bir  tane Motorola akıllı telefonun Android 9 Pie isimli işletim sistemine sahip durumda olduğu görülürken Android One  isimli programına da dahil olarak karşımıza çıkacağı belirlendi. Motorola One Vision adı verilmiş olan bu cihaz ayrıca ilginç bir biçimde gücünü Qualcomm şirketinin Snapdragon isimli serisinden almanın yerine, Samsung şirketinin Exynos 9610  isimli yonga setinden alıyor olacak.

Motorola Moto P40 adına sahip olan ve gücünü Exynos 9610 isimli yonga setinden alacağı konusunda açıklama yapılan bir tane akıllı telefonun Çin üzerinde tanıtılmak amacıyla hali hazır bir şekilde listede yer alması, 6 GB'lik bir RAM'i bulunan Motorolanın One Vision modelini Çin üzerinde bu adla tanıtabilecek olduğuna da işaret etmekte. Cihazın  ise orta segmentin az daha üstüne hitap etmekte olan bir fiyatlandırmayla piyasaya sürülecek olduğu da gelen bilgilerin arasında.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.