Motorolanın telefonu Google Fi üzerinden satışta

Google şirketi, Motorola şirketine ait Moto G7 isimli akıllı telefonunu Google Fi filosu içerisine dahil etti. Moto G7 modeli, bu senenin en önemli etkinlikleri arasında yer alan MWC 2019 fuarı kapsamında kullanıcıların karşısına çıkartılmıştı.

Motorolanın telefonu Google Fi üzerinden satışta


Google şirketi, Motorola şirketine ait Moto G7 isimli akıllı telefonunu Google Fi filosu içerisine dahil etti. Moto G7 modeli, bu senenin en önemli etkinlikleri arasında yer alan MWC 2019 fuarı kapsamında kullanıcıların karşısına çıkartılmıştı. Moto G7 modeli, Google Fi platformuna dahil olmasının hemen sonrasında platform üzerinde yer alan en uygun fiyata sahip yeni akıllı telefon modeli oldu. 

Motorola şirketine ait olan Moto G7 modeli, Motorola markasına ait olan en yeni orta seviyedeki akıllı telefonu şeklinde karşımıza çıkmış durumda. 2270 x 1080 piksellik bir çözünürlüğü bulacağı açıklanan bu telefon, 6,2 inçlik boyuta sahip bir ekrana üzerinde yer veriyor. Bunun yanında arka kısımda ve ön kısımda birer tane kamerası yer alan bu telefonun ön kamerası 8 megapiksellik özelliğe sahip, arka taraftaki kamerası da 12 megapiksellik bir özelliğe sahip olarka tercih edilmiş.


Moto G7 modeli, güncel bir şekilde Google Fi platformu üzerinden ön siparişlere  açık bir halde. 64 GB'lık bir dahili depolama ile birlikte tek donanım paketiyle satılmakta olan Moto G7 modelinin fiyatı da 299 dolar tutarında. Renk seçeneği şeklinde de yalnızca siyah ile birlikte beyaz arasında bir tercih yapabilmektesiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.