Nintendo Switch'e özel Legacy versiyon duyurusu yaptılar

Bu sabah saatlerinde, FIFA 20 isimli oyunun en büyük yeni özelliğine ait resmi duyurusu gerçekleştirildi.

Nintendo Switch'e özel Legacy versiyon duyurusu yaptılar


Bu sabah saatlerinde, FIFA 20 isimli oyunun en büyük yeni özelliğine ait resmi duyurusu gerçekleştirildi. Buna bakılır ise Volta Football ismi ile yeni bir tane daha FIFA sokak futbolu modu sunulmuş olacak. Fakat FIFA 20 isimli serinin Nintendo Switch üzerinde yer alan sürümü bu modu içermemekte ve aslına bakılır ise oyunun ''Legacy'' şeklindeki bir versiyonu olarak anılmakta. Bu ise daha önceki senelerde son nesildeki konsol versiyonlarına verilmiş olan aynı takma isim.

Los Angeles'ta yer alan EA Play içerisinde konuşma gerçekleştiren FIFA 20'nin üst düzey yapımcılarından bir tanesi olan Aaron McHardy, Nintendo konsoluna sahip hayranlarına özel olarak tam olarak bunun ne anlama gelmiş olduğunu ve Legacy isimli özel versiyonunun oyunun ne içerecek olduğunu da resmen açıklamış oldu;

''Switch üzerinde kitler ile birlikte oyuncu listeleriyle beraber yeni bir görünüm almış olacaksınız. Fakat Volta'yı ya da yeni özelliklerin hiç bir tanesini de almamış olacaksınız.''

Yeni gelecek olan özelliklerden kasıt ise, EA şirketinin bugün erken saatler içerisinde açıklamış olduğu FIFA 20 ile alakalı penaltı ve de serbest vuruşla alakalı değişiklik. Görünüşe bakılır ise bu söz konusu yenilik Switch versiyonuna hiç bir şekilde gelmemiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.