Nintendo Switch konsoluna daha çok indie yun yolda

Aile dostu olmayı başaran oyun konsollarından Nintendo'nun Switch konsoluna artık daha çok Indie çeşidinde oyun yapılmış olacak.

Nintendo Switch konsoluna daha çok indie yun yolda


Aile dostu olmayı başaran oyun konsollarından Nintendo'nun Switch konsoluna artık daha çok Indie çeşidinde oyun yapılmış olacak.

Nintendo şirketinin yaklaşmakta olan oyunlara yönelik olarak video sunumlarından bir tanesini yapması fazlasıyla uzun bir zaman aldı lakin Japon devi bu bahsi geçen  boşluğu da yarın resmi bir şekilde sona erdirmiş olacak. Pek çok hayran, Nintendo Direct’i talep ederken firma bağımsız oyun odağına sahip bir tercih gerçekleştirmiş oldu.

Nintendo Indie Highlights için resmi tanıtımı yarın Nintendo şirketinin Avrupa YouTube kanalı üzerinde gerçekleştirilmiş olacak ve 2019 senesinde Nintendo Switch konsoluna özel bağımsız geliştiricilerden gelmiş olan oyunları resmen duyuracak. Indie, yani türkçe adıyla bağımsız durumdaki oyunlar, hibrit haldeki konsolların kütüphanelerinin çok büyük bir bölümünü oluşturmakta ki Nintendo şirketi bu tarzdaki sunumların birkaç tanesine de geçmiş olduğumuz senelerde ev sahipliği yapmış idi. Şu anda tanıtımda tam olarak neler bulunacağı net bir şekilde kesin değil. Firma geçmiş olduğumuz senenin ağustos ayı içerisinde, 2019 senesinde konsola geleceği açıklanan birkaç tane oyunun tanıtımını yapmış idi, yarın yapılacak sunumda ise bu oyunlara yeniden dikkat çekilecek olabilir.

Firma, şimdilik Nintendo Direct ile alakalı hala hazırmış gibi durmamakta lakin 2019 senesi, konsola  Luigi’s Mansion 3 ile birlikte Animal Crossing benzerindeki oyunları getirmiş olacak.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.