Nokia 6.2 modeline ait özellikler açıklandı

Nokia şirketinin delikli ekrana sahip akıllı telefonlarından biri olan Nokia 6.2 isimli modelin özellikleriyle beraber detayları ortaya çıkmış bir durumda.

Nokia 6.2 modeline ait özellikler açıklandı


Nokia şirketinin delikli ekrana sahip akıllı telefonlarından biri olan Nokia 6.2 isimli modelin özellikleriyle beraber detayları ortaya çıkmış bir durumda.

Nokia şirketinin 2017 senesinde piyasaya sürmüş olduğu fiyat ve performans canavarı olarak öne çıkan akıllı telefonu Nokia 6 modeli aslında çok başarılı bir durumda olsa bile kalın kenara sahip tasarımından dolayı dönemin teknolojisini çok daha geriden takip etmekteydi. Akıllı telefon üzerindeki tasarımını iyileştirmiş olan Nokia şirketi 2018 şenesi içerisinde karşımıza ince kenarı bulunan ve çentikli  özellikli bir tasarıma sahip olan Nokia 6.1 (2018) modeliyle çıkmıştı.

Finlandiya asıllı sektörün devi bu ay içinde tanıtacak olduğu Nokia 6 isimli serisinin yeni sürümü olarak öne çıkan 6.2 (2019) modeliyle teknolojik gelişmeleri yakınen takip edip delikli ekranı bulunan bir akıllı telefonu ortaya koymuş olacak. Samsung şirketinin ortaya atmış olduğu Infinity-O  isimli ekran çözümüne fazlasıyla benzemekte bulunan Nokia şirketinin 6.2 isimli tasarımı, ekranın üst köşesi içerisinde yer alan küçük bir delik üzerinde yerleştirilmiş kamera sensörüne de sahip durumda bulunacak.

Gücünü ise  Qualcomm şirketinin Snapdragon 632  isimli yonga setinden alacağı açıklanan Nokia 6.2 modeli veyahut öteki ismiyle Nokia 6 (2019) modeli, 4 GB ila 6 GB'lık RAM büyüklüğü seçeneklerine ve 64 GB'lık bir depolama kapasitesine sahip olarak karşımıza çıkacak. Cihazın arka kısmında yer alan 16 MP çözünürlük sunan Zeiss lensine sahip arka kamerasına, ön kısmında yer alan ekran üzerinde küçük bir delik içinde konumlandırılmış bir tane selfie kamerası eşlik ediyor olacak. Android 9 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan akıllı telefonun ise bu ay içinde tanıtılacak olması beklenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.