Nokia 9 modelinin bu detayı çok konuşulacak

Geçmiş olduğumuz günlerde ertelenme haberiyle birlikte gündeme gelmiş olan 5 kamerayla karşımıza çıkacak Nokia 9 PureView modeliyle ilgili çok daha yeni detaylar gün yüzüne çıkartılmış oldu.

Nokia 9 modelinin bu detayı çok konuşulacak


Geçmiş olduğumuz günlerde ertelenme haberiyle birlikte gündeme gelmiş olan 5 kamerayla karşımıza çıkacak Nokia 9 PureView modeliyle ilgili çok daha yeni detaylar gün yüzüne çıkartılmış oldu. Bugün yapılmış olan sızıntı ile beraber meraklı bir şekilde beklenmekte olan telefonun kılıfı  resmen sızdırıldı. Sızdırılmış olan kılıflar ile birlikte Nokia 9 modelinin tasarımı konusunda çok önemli bir tane ipucu da gözler önüne serilmiş oldu.

5 tane arka kamerası ile fark yaratacak olduğu açıklanan Nokia 9 modeli her geçtiğimiz gün yeni bir sızıntı haberinede konu olmayı sürdürmekte. Bugünde tekrardan sızıntı haberiyle gündeme gelmiş olan 5 kamerası bulunan Nokia 9 PureView isimli modelinin kılıfı sızdırılmış oldu.

Daha önce gerçekleştirilmiş olan sızıntılardan hatırlarsanız, Nokia 9 isimli modelinin kılıfları 5 değişik delikle birlikte karşımıza çıkmış idi. Lakin, bugün yapılmış olan sızıntıda görüldüğü gibi, 7 değişik deliğe sahip olarak karşımıza çıkmış olan Nokia 9 modeli bütün herkesi şaşırmıştı bir halde. 

HMD Global şirketine yakın kaynaklar tarafından elde edilmiş olan bilgiler doğrultusunda amiral gemisi  modeli 5 tane arka kamerayla karşımıza çıkacak olduğu da kesinleşti diyebiliriz. Lakin, bugün yapılmış olan sızıntıda arka kısmında toplamda 7 tane delik yer alan Nokia şirketinin yeni amiral gemisi modeli daha şimdiden herkesi şaşırtmış bir halde.

Aktarılmış olan  bilgilere bakılırsa bahsi geçen bu 7 tane deliğin 5 tanesinde kamera sensörleri yer alıyor olacak. Bahsi geçen 5 tane kameranın yanında da 1 tane LED Flashla beraber 1 tane çift optik sensörün yer alacak olduğu ileri sürülmekte. Lakin bahsi geçen bu durumun sadece bir varsayımdan ibaret olduğunu da belirtmekte bir yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.