Note 10 ekranı herkesi büyülemiş olacak

Bilmekte olduğunuz gibi Samsung şirketi geçmiş olduğumuz senelerde Galaxy S  serisi ve Note serisi olmak üzere toplam 3 değişik amiral gemisi modeliyle karşımıza çıkmaktaydı.

Note 10 ekranı herkesi büyülemiş olacak


Bilmekte olduğunuz gibi Samsung şirketi geçmiş olduğumuz senelerde Galaxy S  serisi ve Note serisi olmak üzere toplam 3 değişik amiral gemisi modeliyle karşımıza çıkmaktaydı. Bu geleneğini bozmak için hazırlanan Samsung şirketi, 2019 senesinde toplam 5 değişik amiral gemisi modeli ile kullanıcıların karşısına çıkmış olacak.

Samsung şirketinin 2019 senesi içinde piyasaya sürecek olduğu amiral gemisi modelinden bir tanesi ise bilmekte olduğunuz üzere Galaxy Note 10 modeli. Daha öncesinde aktarılmış olan raporlarda da büyük ekranı sayesinde ön plana çıkacak olduğu ifade edilen Samsung Galaxy Note 10 modelinin ekran boyutu konusunda fazlasıyla önemli bir iddia daha ortaya atılmış bir durumda.

Yapmış bulunduğu isabetli sızıntılar sayesinde tanınmış olan Ice Universe'nin paylaşmış olduğu bilgilere bakılırsa, Galaxy Note 10 modelinin 4K çözünürlüğe sahip 6.7 inç boyutu bulunan devasa bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak olduğu ifade edildi.

Aktarılmış olan bu bilgilere bakılırsa Galaxy Note 10 modelinin 6.4 inç büyüklüğünde Galaxy Note 9  modeli ve 6.5 inç büyüklüğünde iPhone XS Max modeline bakıldığında bir tık daha büyük olarak karşımıza çıkacağını görmekteyiz.

Raporlardan da açıkça görebilecek olduğumuz gibi Samsung şirketi, Galaxy S10 modeliyle birlikte ekran boyutunuda büyütmek için hazırlanıyor. Bu gerçekleşecek olan büyüme Galaxy Note 10  modelinin ekran boyutuna da  yansımış olacak. Kısaca açıklamak gerekirse, Note 10 modelinin 6.7 inç büyüklüğündeki devasa bir ekranla karşımıza çıkacak olması bizleri çok fazla şaşırtmadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.