Nova Launcher'in yeni güncellemesi karanlık mod içeriyor

Google Play Store üzerinde 3. parti launcher uygulamaları her geçtiğimiz gün artış gösterse de çok az bir kısmı Nova Launcher kadar iyi ve çok daha popüler olmayı başardı.

Nova Launcher'in yeni güncellemesi karanlık mod içeriyor


Google Play Store üzerinde 3. parti launcher uygulamaları her geçtiğimiz gün artış gösterse de çok az bir kısmı Nova Launcher kadar iyi ve çok daha popüler olmayı başardı. Nova Launcher ise; küçük boyuta sahip olması, az bellek kullanması ve sunmuş olduğu sayısız özellikle beraber kullanıcıların gözbebeği durumuna gelmiş oldu. Uygulama bu kadar çok sevildiğinden dolayı uygulamanın sık bir şekilde güncellenmesi de  tamamen kaçınılmaz bir hal aldı.

Kararlı durumdaki v6.1.6 güncellemesi ise bugün Nova Launcher için resmi bir şekilde yayımlandı. Uygulamanın getirmiş olduğu en önemli özelliklerden bir tanesi de Google Keşfet sayfasında yer alan uzun zamandır beklenmekte olan karalık mod oldu. Google Pixel'ler üzerinde yer alan bu özellik Nova Launcher'ın beta sürümü içerisinde de test edilmekteydi. Yeni kararlı sürüm ile beraber özellik tam bir şekilde launcher'a ilave edildi.

Karanlık modun yanında ana ekrandan yanlış bir şekilde silmiş olduğunuz ögelerde geri alma özelliğinin yanı sıra uygulamalara kaç tane bildirim gelmiş olduğunu açıkça gösteren bir özellik getirilmiş oldu. Tabii ki de her bir güncellemeyle beraber gelmekte bulunan hata düzeltmelerinin yanı sıra performans geliştirmeleri de uygulamanın bir parçası haline geldi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.