OnePlus için yeni bir güncelleme geldi

OnePlus şirketi, OxygenOS 9.0.6  isimli güncellemesini resmi bir şekilde paylaştı.

OnePlus için yeni bir güncelleme geldi


OnePlus şirketi, OxygenOS 9.0.6  isimli güncellemesini resmi bir şekilde paylaştı. Söz konusu bu güncelleme, Bluetooth bağlantı sorunlarını tamamı ile çözüyor ve de en son Android işletim sistemi güvenlik yamasını da  kendi üzerinde barındırıyor.

Güncelleme, çok daha  kapsamlı bir şekilde yayınlanmadan önce, ana yayınlama tarihi içerisinde sadece kullanıcıların küçük bir kısmına ulaşmış olacak.  Güncelleme ayrıca genel bir şekilde yapılmış hata düzeltmelerinin yanında, OnePlus 5 modeli ile birlikte OnePlus 5T modeline 2. nesilde Bullets kablosuz kulaklıklar ile hızlı  bir şekilde eşleşmeyi de sağlıyor olacak. Android işletim sisteminin güvenlik yaması da 2019.5’e güncellenmiş oldu. 

200 MB'ın biraz altındaki bir boyuta sahip olarak karşımıza çıkacak bu güncellemenin yakın bir zaman içinde bütün kullanıcılara da ulaşacak olması konusunda bir beklenti var.

Güncelleme ile ilgili notlar ise şu şekilde;

Sistem Güncellemesi

- Android işletim sistemi Güvenlik Yaması 2019.5 sürümüne güncellendi. 

- Genel durumdaki hata düzeltmeleriyle birlikte sistemin geliştirilmesi. 

Bluetooth  Güncellemesi

- Bullets Wireless 2 kullanarak hızlı bir şekilde eşleşme özelliği getirilmiş oldu. 

- Bluetooth kulaklıklara bağlı bir durumdayken otomatik  bir şekilde yanıtlama hatası tamamen giderildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.