Opera tarayıcısının Android sürümü için 2 tane yeni özellik duyuruldu

Android sürümü üzerinde yer alan tarayıcısını güncellemiş olan Opera, kullanıcıların çok daha fazla memnun olabileceği 2 tane yeni özellik getirmiş oldu.

Opera tarayıcısının Android sürümü için 2 tane yeni özellik duyuruldu


Android sürümü üzerinde yer alan tarayıcısını güncellemiş olan Opera, kullanıcıların çok daha fazla memnun olabileceği 2 tane yeni özellik getirmiş oldu.

Dünya üzerindeki en popüler durumdaki web tarayıcıları arasında yer alan Opera,  çok daha gelişmiş bir tane reklam engelleyicinin yanı sıra resim içerisinde resim moduyla beraber Android işletim sistemini sürümünü güncellemiş oldu. Yeni gelmiş olan özelliklerle beraber Opera tarayıcısının Android işletim sistemi sürümü, masaüstündeki tarayıcıya çok daha yakın bir deneyim sağlayabilmiş olmakta.

Gelişmiş  özelliklere sahip reklam engelleyicinin sayesinde artık Opera tarayıcısının kullanıcıları, reklam engellemesi özelliğini siteden siteye çok basit bir şekilde kontrol edebiliyor olacaklar. Böylelikler reklam engelleyici özelliği bazı web siteler içerisinde aktif ederek web sitelerinin bazılarında devre dışı bırakmayı tercih edebilirsiniz.

Opera trayıcısının Android  işletim sisteminin sürümüne yayınlanmış olan bir başka özellikte Resim içerisinde Resim modu olarak karşımıza çıkıyor. Bu mod ile birlikte tıpkı masaüstü tarayıcı üzerinde yapılabildiği gibi videoları tarayıcıdan bağımsız bir pencere içerisinde izleyebilir, bu esnada cihaz üzerinde değişik işlemler yapmayı da sürdürebilirsiniz.

Resim içerisinde Resim ile birlikte gelişmiş durumdaki reklam engelleyicinin özelliklerine sahip olabilmek amacıyla Opera tarayıcısını Android 50 isimli sürüme güncellemiş olduğunuzdan emin olmalısınız. Resim içerisinde Resim modu ise sadece Android 8  işletim sistemi ve üstünde yer alan sürümlerde çalışıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.