Opera tarayıcısının yeni özellikleri keyfinizi arttırabilecek

Opera tarayıcısını öteki rakiplerinden ayırmakta olan bir iki tane fazlasıyla önemli özellik bulunuyor.

Opera tarayıcısının yeni özellikleri keyfinizi arttırabilecek


Opera tarayıcısını öteki rakiplerinden ayırmakta olan bir iki tane fazlasıyla önemli özellik bulunuyor. Uzun yıllardan beri elinde kemik  denilebilecek bir kullanıcı kitlesi barındırıyor olmasına neden olan bu 2 tane özelliğin entegre durumdaki VPN hizmeti ve tekrar tarayıcıyla birlikte gelmiş olan reklam engelleyici olduğunu açık bir şekilde ifade edebiliriz.

Öteki tarayıcılar, her yeni gün içerisinde daha fazla reklam içeriği bulunan sürümler çıkartmayı sürdürdükçe Opera cephesi bu durumdan köşe bucak kaçmakta. Mobil üzerinde tasarlamakta olduğu Opera Touch tarayıcısı ile beraber pek çok tasarım ödülüne layık görülmüş olan ve yeni dönem içerisinde görselliği bir üst seviyeye çıkartacak olduğu kesinleşen tarayıcı, en sonunda yapacak olduğunu da yaptı. Opera tarayıcısının 59.0.3  isimli sürümü gelmiş geçmiş en hızlı özelliğe sahip tarayıcı olmakla kalmamakta, tasarım açısından da göz alıcı durumda bir görsellik sunmakta.

Yenileştirilmiş  özelliğe sahip karanlık ve de aydınlık teması özellikle de  zifiri karanlık severler tarafından çok fazla sevilecek.
Sağ üst kısımda konumlandırılan hızlı bir ayar sekmesi ilave edilmesinin yanı sıra tarayıcınız üzerinden tek bir tuşla ekran görüntüsü alabilmeyi sağlayan özellik eklendi. Tarayıcının her bir tarafına işlemiş  durumda bulunan minimalizm aynı zamanda keskinliğe neden olabilecek tek bir tane çizgi bile kullanımı gerçekleştirilmemiş. Geliştirilmiş hale gelen VPN eklentisi herkesi kendisine hayran bırakacak. Bu sürüm çok daha fazla hızın yanı sıra daha az bir problem mottosuyla karşımıza çıkıyor.

Üstelik bütün bu özellikleri denemeye başlamak amacıyla daha çok beklemenize  de hiç gerek yok. Opera Developper 59.0.3228.0 numarasına sahip sürümü resmi sayfasından indirerek hemen denemeye başlayabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.